Τούρκογλου: «Άστοχη και ατυχής η δήλωση των διεθνών της Φενέρ»

Κάτια Πετροπούλου
Τούρκογλου: «Άστοχη και ατυχής η δήλωση των διεθνών της Φενέρ»

bet365

Ο πρόεδρος της τούρκικης ομοσπονδίας μπάσκετ, Χέντο Τούρκογλου, δήλωσε ενοχλημένος από την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διεθνείς της Φενέρ κι έκαναν γνωστό πως δεν θα φορέσουν το εθνόσημο στα «παράθυρα» της FIBA.

Η πρόσφατη ανακοίνωση των παικτών της Φενέρμπαχτσε (Γκιουλέρ, Μαχμούτογλου, Ερσέκ, Ντίξον, Αρνά) που έκανε γνωστό ότι δεν θα ενισχύσουν την εθνική τους στα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Μία από αυτές ήταν και η ενόχληση του προέδρου της τούρκικης ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, ο οποίος έκανε λόγο για μια βιαστική και ατυχή κίνηση.

«Μπορούμε να το αποκαλέσουμε μια ατυχή δήλωση σε πρώτη φάση. Ήταν μια πρόωρη και άστοχη δήλωση. Την επόμενη εβδομάδα, ο Ουφούκ Σαρίτσα και το επιτελείο του θα ανακοινώσουν τους παίκτες που θα είναι στην τελική επιλογή. Έδρασαν βιαστικά κι έκαναν αυτή την ανακοίνωση χωρίς να μας συμβουλευτούν, κάτι που με ενόχλησε ως πρόεδρο της ομοσπονδίας. Αλλά για πρώτη φορά επίσης αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση σαν αυτή. Δεν νομίζω πως κάποιος είναι αναίσθητος, όταν ένα θέμα αφορά την εθνική ομάδα, επειδή αυτή είναι κάτι ιερό», ήταν τα λόγια του.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα