In ο Τζεντίλε, out οι Μέλι, Ντατόμε & Χάκετ στην Ιταλία (pic)

In ο Τζεντίλε, out οι Μέλι, Ντατόμε & Χάκετ στην Ιταλία (pic)

In ο Τζεντίλε, out οι Μέλι, Ντατόμε & Χάκετ στην Ιταλία (pic)

bet365

Η ιταλική ομοσπονδία ανακοίνωσε τους 16 διεθνείς που θα συμμετάσχουν στο training camp ενόψει των προκριματικών αγώνων με τη Ρουμανία (24/11) και την Κροατία (26/11).

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Φενέρμπαχτσε, Τζίτζι Ντατόμε, ξεκαθάρισε ευθύς εξαρχής ότι δεν είχε σκοπό να αγωνιστεί στα «παράθυρα» της FIBA, εξηγώντας πως πρόκειται για «μια κακή ιδέα που υλοποιήθηκε χωρίς να συναινέσουν οι ομάδες που πληρώνουν τους παίκτες». Πρόσθεσε, δε, πως «η Φενέρ δεν μου έχει απαγορεύσει τη συμμετοχή, εγώ επιλέγω να μείνω με την ομάδα μου και να συνεχίσω την δουλειά μαζί της».

Έτσι, λοιπόν, ο Ντατόμε έμεινε εκτός της 16άδας που ανακοίνωσε η ιταλική ομοσπονδία ενόψει των προκριματικών αγώνων της FIBA. Εκτός έμειναν, επίσης, ο συμπαίκτης του στη Φενέρ, Νικολό Μέλι και ο τραυματίας Ντάνιελ Χάκετ. Αντίθετα, επέστρεψε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ενώ συμπεριλήφθηκαν οι Σιμόνε Φοντέκιο και Αβούντου Αμπάς της Αρμάνι Μιλάνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα