Φουρνιέ: «Η FIBA είναι σκ...ά»!

Φουρνιέ: «Η FIBA είναι σκ...ά»!

Gazzetta team
Φουρνιέ: «Η FIBA είναι σκ...ά»!

bet365

Επίθεση στην FIBA εξαπέλυσε ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τα «παράθυρα» και το γεγονός ότι δεν μπορεί να παίξει στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «basket-infos.com» ο Γάλλος γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ!

«H FIBA είναι σκ...ά! Τα πάντα γίνονται για τα χρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά και στάθηκε στην αποτυχία της Γαλλίας σε αυτό το Eurobasket.

«Μπορούσαμε να πάμε μακριά. Είχαμε αυτή τη δυνατότητα. Η Σλοβενία είχε μια αποστολή. Το ρόστερ τους δεν ήταν καλύτερο από το δικό μας και σίγουρα δεν ήταν καλύτερο από την Ισπανία.

Όμως είχαν μία αποστολή, ήταν καλά προπονημένοι και ενωμένοι. Έπαιξαν πολύ σκληρά και όλοι είχαν τους ρόλους τους και διέπρεψαν σε αυτούς. Έπαιζαν σαν πεινασμένοι....»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα