Με οκτώ παίκτες Euroleague η 24αδα της Γαλλίας

Με οκτώ παίκτες Euroleague η 24αδα της Γαλλίας

Με οκτώ παίκτες Euroleague η 24αδα της Γαλλίας

bet365

Ο Βενσάν Κολέ στη λίστα της Γαλλίας στη FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμπεριέλαβε οκτώ παίκτες που παίζουν στη Euroleague.

Κάθε ομάδα που θα συμμετέχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οφείλει να δηλώσει 24 παίκτες στη FIBA ώστε να είναι ενεργοί κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Βενσάν Κολέ στην 24άδα της Γαλλίας δήλωσε εννιά παίκτες Euroleague ώστε να είναι ικανοί να παίξουν στο τρίτο «παράθυρο» το οποίο είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Ιουνίου 2018 οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στη λίστα βρίσκεται και ο Μπορίς Ντιαό που πλέον αγωνίζεται στην Παρί Λεβαλουά.

Οι επιλογές της εθνικής Γαλλίας αναλυτικά: Φαμπιάν Κοζέρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Λίο Βέστερμαν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αντουάν Ντιό (Βαλένθια), Άξελ Τουπάν (Ζαλγκίρις Κάουνας), Τόμας Ερτέλ (Μπαρτσελόνα), Άντριεν Μοέρμαν (Μπαρτσελόνα), Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια), Κέβιν Σεραφέν (Μπαρτσελόνα), Μπορίς Ντιαό, Άντριου Αλμπισί, Άξελ Μπουτέγ, Μουστάφα Φολ, Έντουιν Τζάκσον, Μουαμαντού Γιάιτε, Άξελ Τζουλιέν, Τσαρλς Καουντί, Αλέν Κόφι, Λαχάου Κονατέ, Λουίς Λαμπεϊρί, Πουλ Λακόμπ, Ματίας Λεσόρτ, Αμίνε Νουά και Έλι Οκόμπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα