Μαντσίνι: «Δεν σκέφτομαι την Ιταλία, είμαι καλά στην Ζενίτ»

Μαντσίνι: «Δεν σκέφτομαι την Ιταλία, είμαι καλά στην Ζενίτ»

Gazzetta team
Μαντσίνι: «Δεν σκέφτομαι την Ιταλία, είμαι καλά στην Ζενίτ»

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται αυτή την στιγμή την εθνική Ιταλίας αφού είναι χαρούμενος στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Τζιανπιέρο Βεντούρα απολύθηκε από την Ιταλία μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ήδη ακούστηκαν και τα πρώτα ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες. Ένα από αυτά είναι και του Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λιλ – Σεντ Ετιέν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο ίδιος όμως με δηλώσεις απέκλεισε τον εαυτό του από τους υποψήφιους, αφού όπως τόνισε είναι χαρούμενος στην Ζενίτ. «Δεν είναι έκπληξη που το όνομά μου είναι στην λίστα των υποψηφίων, αφού βλέπω ότι υποψήφιοι είναι προπονητές που έχουν κατακτήσει τίτλους σε διάφορα πρωταθλήματα. Αυτή την στιγμή όμως είμαι χαρούμενος στην Ζενίτ, οπότε δεν σκέφτομαι την εθνική. Στόχος μου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρωσίας».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα