Μαραντόνα: «Θέλω να επιστρέψω στην Αργεντινή»! (pic)

Μαραντόνα: «Θέλω να επιστρέψω στην Αργεντινή»! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μαραντόνα: «Θέλω να επιστρέψω στην Αργεντινή»! (pic)

bet365

Στα... ξαφνικά, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εξέφρασε μέσω social media τις σκέψεις και την επιθυμία του για επιστροφή στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής, τονίζοντας πως ο Σαμπάολι πρέπει να φύγει!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός αν είναι πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, εφτά χρόνια μετά το φινάλε της θητείας του (2008-2010) στην τεχνική ηγεσία της «αλμπισελέστε», σκέφτεται πως θα ήθελε να καθοδηγήσει εκείνος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο Μουντιάλ του 2018, αφού θεωρεί ότι... είναι ο καταλληλότερος απ' όλους!

Με φωτογραφία που ανήρτησε στα social media, παρέθεσε το ποσοστό νικών των ομοσπονδιακών τεχνικών της Αργεντινής και το δικό του έβγαινε στο 75%, με αποτέλεσμα να γράψει: «Ποιος έχει κερδίσει περισσότερα ματς; Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Είμαι έξαλλος διότι το πρεστίζ μας έχει υποστεί ισχυρό πλήγμα, όμως δεν είναι ευθύνη των παικτών αυτό. Θέλω να επιστρέψω»!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα