Επαφές της ΕΠΣΗ με ΕΠΟ για το Παγκρήτιο

Επαφές της ΕΠΣΗ με ΕΠΟ για το Παγκρήτιο

Δημήτρης Τομαράς
Επαφές της ΕΠΣΗ με ΕΠΟ για το Παγκρήτιο

bet365

Η ΕΠΣΗ μετά και την 2η επιστολή που έστειλε για το Παγκρήτιο στάδιο θα κάνει και επαφές ακόμα και στην Αθήνα με την ΕΠΟ για να φιλοξενήσει το γήπεδο της πόλης του Ηρακλείου ματς της Εθνικής.
Στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έχουν την διάθεση να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το θέμα με την εξασφάλιση του Παγκρητίου ως μία εκ των εδρών της Εθνικής για τις προσεχείς της διοργανώσεις. Για τον λόγο αυτό έχουν στείλει δύο επιστολές το τελευταίο διάστημα. Η πρώτη ήταν στην περίοδο της ΠΔΕ της ΕΠΟ, όπου απάντηση δεν είχαν πάρει.
Η δεύτερη εστάλη πολύ πρόσφατα προς την ΕΠΟ. Στην ΕΠΣΗ σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου προτείνουν το Παγκρήτιο να φιλοξενήσει κάποια επίσημα αλλά και φιλικά ματς της Εθνικής. Ως προπονητικό κέντρο έχει προταθεί το ΒΑΚ του ΟΦΗ. Το Ηράκλειο έχει και διεθνές αεροδρόμιο και στην ΕΠΣΗ και τον Δήμο Ηρακλείου θεωρούν πως έχουν όλες τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσουν αναμετρήσεις της Εθνικής. Επί τούτου από την ΕΠΣΗ θα κάνουν επαφές με την διοίκηση της ΕΠΟ ακόμα και στην Αθήνα.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα