Βασιλειάδης: «Δεν μπορείς να ρισκάρεις πάλι, πρέπει να συνεχίσει ο Σκίμπε»

Βασιλειάδης: «Δεν μπορείς να ρισκάρεις πάλι, πρέπει να συνεχίσει ο Σκίμπε»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Δεν μπορείς να ρισκάρεις πάλι, πρέπει να συνεχίσει ο Σκίμπε»

bet365

Την πεποίθηση ότι δεν πρέπει να αποχωρήσει ο Σκίμπε από την Εθνική εξέφρασε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ είπε ότι ο Μανωλάς τού θύμισε Μπεκενμπάουερ.

Γερμανία – Γαλλία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Γκριεζμάν σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Συγκεκριμένα είπε στη «Live Sport»:

«Παρέλαβε έναν ποδοσφαιρικό περίγελο της Ευρώπης, όπως δυστυχώς είχε γίνει τη διετία μετά το Μουντιάλ, και τον έκανε ξανά ομάδα. Ομάδα η οποία έφθασε στα μπαράζ και διεκδίκησε μέχρι το τέλος την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, άσχετα αν τελικά δεν τα κατάφερε. Αυτό δεν γίνεται να μην το πιστωθεί ο Σκίμπε. Μετά τα καλά του και τα άσχημά του λοιπόν νομίζω –κι εκφράζω προσωπική άποψη με βάση τον τρόπο που εγώ βλέπω ποδόσφαιρο- πως αυτήν τη στιγμή δεν τίθεται θέμα. Θεωρώ ότι ο Μίχαελ Σκίμπε πρέπει να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Άλλωστε, την απάντηση στο όποιο ερώτημα την έδωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές στον Γερμανό» και συνέχισε:

«Δεν μπορείς να ρισκάρεις τώρα πάλι, αλλάζοντας προπονητή, ούτε να μην ακούσεις τη φωνή των ποδοσφαιριστών. Όταν μιλούν παίκτες με την εμπειρία, την προσωπικότητα και την προσφορά του Τοροσίδη και του Παπασταθόπουλου, δεν γίνεται να μην τους ακούς».

Όσο για τον Μανωλά, είπε: «Τον έβλεπα και τον απολάμβανα. Μου θύμιζε -με όση υπερβολή, το ξέρω, έχει η παρομοίωση- την αρχοντιά του Μπεκενμπάουερ στο παιχνίδι του. Είμαι σίγουρος ότι με τον Κώστα Μανωλά η Εθνική θα ήταν άλλη ομάδα στο Ζάγκρεμπ, όμως δυστυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ...», σχολίασε ο κ. Βασιλειάδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα