Παπασταθόπουλος: «Αν δεν περάσουμε στο EURO σταματάω»

Gazzetta team
Παπασταθόπουλος: «Αν δεν περάσουμε στο EURO σταματάω»

bet365

«Βόμβα» από Σωκράτη Παπασταθόπουλο με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να τονίζει πως αν δεν περάσει η Εθνική ομάδα στο επόμενο EURO θα σταματήσει από την Εθνική.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Κάντιθ – Ρέους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ αρχικά δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και μιλώντας για τον αποκλεισμό της Εθνικής ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ: «Ναι μεν γίναμε και πάλι ομάδα, αλλά αποτύχαμε να βρεθούμε σε δεύτερη σερί μεγάλη διοργάνωση».

Στην συνέχεια πέταξε και την... βόμβα λέγοντας για το μέλλον του στην Εθνική: «Το EURO του 2020 θα είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους μας, ειδικά τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν καταφέρουμε να πάμε και σε τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση, εγώ, προσωπικά, θα αποσυρθώ από την Εθνική. Δεν υπάρχουν ''συγγνώμη'' και ''δεν πειράζει''»!

Τέλος έριξε καρφιά και για τον Μίκαελ Σκίμπε λέγοντας για την ήττα στο Ζάγκρεμπ: «Φταίμε εμείς οι παίκτες πρώτοι, αλλά φταίει και ο προπονητής».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα