Σκίμπε: «Πιστεύω ότι θα μείνω άλλα δύο χρόνια»

Δημήτρης Τομαράς
Σκίμπε: «Πιστεύω ότι θα μείνω άλλα δύο χρόνια»

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε εξέφρασε την πίστη του πως θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας για τα επόμενα 2 χρόνια. Τι άλλο επισήμανε μετά τον αποκλεισμό.

Ο Σκίμπε επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τον αγώνα με την Κροατία: Ναι αυτήν την στιγμή είμαι πολύ στεναχωρημένος. Από όλα τα ματς στα προκριματικά είχαμε μόνο ένα κακό ματς στην Κροατία και την έδρα της και χάσαμε το όνειρο για την Ρωσία. Από την άλλη είμαι περήφανος διότι αυτή η ομάδα ήταν στην τελευταία θέση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού και τώρα δείξαμε το πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Κάναμε μία τέτοια πορεία και δείξαμε σε όλους το τι μπορούμε να κάνουμε. Λυπάμαι πολύ που δεν είχαμε τον Μανωλά έξω (σ.σ. στο Κροατία - Ελλάδα). Είδατε σήμερα τι έγινε με την άμυνα σήμερα με τον Τοροσίδη και τον Μανωλά. Ο Μήτρογλου είχε χτυπήσει και γύρισε αλλά δεν είχε την ίδια εικόνα και μας έλλειπε και ο Δώνης. Δεν σκοράρουμε αρκετά αλλά είχαμε και αυτές τις ελλείψεις. Βλέπουμε ότι το επιθετικό κομμάτι μας... χωλαίνει. Συνεχίζουμε όμως. Η ομάδα είναι δυνατή, είναι ανταγωνιστική και θα συνεχίσει να είναι δυνατή και ανταγωνιστική.

Τον κόσμο και την στήριξη: Ναι φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που πολύς κόσμος είδε στον αγώνα σήμερα και μας στήριξε. Από την άλλη πλευρά η ομάδα έκανε τα πάντα για να επιστρέψει τα 2 τελευταία χρόνια και για να κάνει τον κόσμο περήφανη. Παίζαμε με 2.000 και 3.000 κόσμο και τώρα είμαστε εδώ και έχουμε κάνει το come back. Τώρα παίζουμε με τόσο κόσμο. Αποδείξαμε πως επιστρέψαμε και ότι μπορεί να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Τον στόχο του Μουντιάλ και το εάν θέλει να μείνει: Ναι φυσικά απέτυχα στον στόχο αυτόν, τον στόχο του να πάμε στο Μουντιάλ. Όλοι μας στην ομάδα αποτύχαμε. Όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Σίγουρα θα συνεχίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω πολύ σχέση με την Ομοσπονδία και τους παίκτες και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε μαζί τα 2 επόμενα χρόνια. Θα ήταν μία καλή ιδέα αυτό. Κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύκολο να περάσεις. Έχουμε μετά την πρόκριση για την Ευρωπαϊκό. Πιστεύω ότι θα περάσουμε στο Ευρωπαϊκό.

Την ανασυγκρότηση της ομάδας και την πρόκριση στα τελικά που δεν ήρθε και το πως κρίνει το έργο του: Πρώτα απ' όλα το να έχεις πάλι μία ανταγωνιστική ομάδα είναι ότι πιο σημαντικό. Αυτό κάναμε. Στα περισσότερα ματς δείξαμε πως κάναμε το come back και ακόμα και στα φιλικά. Το πρόβλημά μας είναι η δημιουργία φάσεων. Πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Στην ελληνική Λίγκα δεν παίζει κανένας Έλληνας φορ. Δεν βρίσκεις παίκτες σαν τον Μήτρογλου. Μιλάμε με τις ομάδες και κοιτάμε και τις πιο μικρές ηλικίες. Να βλέπουν και τις Ακαδημίες και την ανάπτυξη, προώθηση και ανάδειξη παικτών. Ήρθαν και νέοι παίκτες που πάνε καλά όπως ο Δώνης. Δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα