Τζιόλης: «Σε ένα 90λεπτο τα διαλύσαμε όλα»

Gazzetta team
Τζιόλης: «Σε ένα 90λεπτο τα διαλύσαμε όλα»

bet365

Εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό ήταν ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τα διέλυσαν όλα σε ένα 90λεπτο, στο παιχνίδι της Κροατίας.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μας αφήνει μια ικανοποίηση η εικόνα μας, αλλά η ουσία είναι ίδια. Μπήκαμε με άλλες φιλοδοξίες σε αυτά τα μπαράζ και μέσα σε ένα 90λεπτο τα διαλύσαμε όλα καθαρά με δική μας ευθύνη. Το σημερινό δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Ένα παιχνίδι Εθνικής ομάδας δεν μπορείς να το παρατήσεις, είναι κρίμα γιατί διαλύσαμε μια προσπάθεια ενάμιση χρόνου τόσο εύκολα. Μεγάλη απογοήτευση και στεναχώρια. Θα μπορούσαμε να πούμε πως η Κροατία ήταν το φαβορί, αλλά δεν το παλέψαμε κι αυτό είναι το δυσάρεστο».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το 0-0: «Δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο. Παραμένει ίδια η στεναχώρια, φέρνεις μια ισοπαλία με την Κροατία που είναι καλύτερη ομάδα, αλλά η στεναχώρια παραμένει και πρέπει να ζήσουμε με αυτό».

Τι πρέπει να γίνει για να παραμείνει η Εθνική δεμένη: «Δεν πρέπει να γίνει κάτι ιδιαίτερο. Ήταν ένα 90λεπτο που γκρέμισε μια μεγάλη προσπάθεια με καλά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις. Από μόνοι μας τα διαλύσαμε όλα, αλλά μέσα σε ένα 90λεπτο δεν διαλύεται μια ομάδα».

Για την επόμενη μέρα: «Ακολουθεί προκριματική φάση Euro, θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως αυτά θα θυμόμαστε όταν σταματήσουμε το ποδόσφαιρο και πρέπει όλοι να βάλουμε την Εθνική ομάδα πάνω απ' όλα. Η προηγούμενη γενιά μας το ξέρει πολύ καλά αυτό. Πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε εκεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα