Ελβετία - Β. Ιρλανδία 0-0

Gazzetta team
Ελβετία - Β. Ιρλανδία 0-0

bet365

Γκολ στο Μπέλφαστ, σωτήρια επέμβαση στο St. Jakob-Park (0-0) και ο Ροδρίγκες έστειλε την Ελβετία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ατυχοι οι Βορειοιρλανδοί, δεν ξεχνούν το πέναλτι - φάντασμα του πρώτου αγώνα.

Δυο φάσεις, ένα γκολ, μια σωτήρια επέμβαση στο 92' κι από τα πόδια του Ροδρίγκες η Ελβετία στο Μουντιάλ! Στο Μπέλφαστ, ο παίκτης της Μίλαν σκόραρε από την άσπρη βούλα, στη Βασιλεία έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Εβανς και η ομάδα του θα βρεθεί για 4η διαδοχική φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Στον αντίποδα, η Β. Ιρλανδία το πάλεψε, φωνάζει ακόμα για το πέναλτι -φάντασμα στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο έπειτα από 180 αγωνιστικά λεπτά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα (0-1, 0-0).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν απειλητικοί, αλλά το δυνατό σουτ του Μπραντ έδιωξε εντυπωσιακά ο Ζόμερ. Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο και σε τρεις περιπτώσεις πλησίασαν το γκολ. Στο 5' και στο 23' ο Σεφέροβιτς έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 29' ο Τζούμπερ νικήθηκε στο τετ α τετ από τον ΜακΓκόβερν. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, οι Βορειοϊρλανδοί ήταν πιο κινητικοί και σε ένα δεκάλεπτο βρέθηκαν μια ανάσα από το να σκοράρουν. Στο 54' η κεφαλιά του Ουάσινγκτον κατέληξε μόλις άουτ, ενώ στο 61' ο Σαβίλ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Οι Ελβετοί εκμεταλλεύθηκαν την έδρα, ανέβασαν ρυθμό έπειτα το 75', αλλά τόσο ο Σεφέροβιτς όσο και ο Εμπολό δεν κατάφεραν να καθαρίσουν την πρόκριση. Λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο 92', αλλά την κεφαλιά του Εβανς έδιωξε στη γραμμή ο Ροδρίγκες.

Ελβετία: Ζόμερ, Σαρ, Ακάντζι, Λίχσταϊνερ, Ροντρίγκες, Τζάκα, Ζακάρια, Ζούμπερ, Σακίρι (80' Φράουλερ), Τζεμάιλι (61' Μεχμέντι), Σεφέροβιτς (86' Εμπολό)

Β. Ιρλανδία: ΜακΓκόβερν, Έβανς, ΜακΌλεϊ, Χιούζ, Μπραντ, Νόργουντ (75' Ματζένις), Ντέιβιτς, Σαβίλ, Γουόρντ (76' Τζόουνς), Γουάλας, Ουάσινγκτον (82' ΜακΝέιρ)

Швейцария - Северная Ирландия 0:0. Обзор матча. Чемпионат Мира 2018. 2-й стыковой матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα