Μιλντ: «Υπερήφανος για τον Γιόχανσον»

Μιλντ: «Υπερήφανος για τον Γιόχανσον»

Gazzetta team
Μιλντ: «Υπερήφανος για τον Γιόχανσον»

bet365

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Γιόχανσον, ο Χάκαν Μιλντ, μίλησε στον σουηδικό Τύπο για τον άσο της ΑΕΚ, και χρυσό σκόρερ της Σουηδίας κόντρα στην Ιταλία στα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Δανία – Ιρλανδία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι ο νέος ήρωας για το σουηδικό ποδόσφαιρο αφού με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ιταλία έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση της χώρας του στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλo.

Ο Χάκαν Μιλντ, ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε μίλησε στην ιστοσελίδα «Sportbladet» για τον άσο της ΑΕΚ. «Ασφαλώς και μπορούσα να φανταστώ την σημαντική εξέλιξή του, δεν είναι κάτι παράξενο. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, έχει όλες τις προδιαγραφές για να διαπρέψει. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα γρήγοροι, αλλά είναι πολύ έξυπνοι και με αντίληψη στο παιχνίδι τους και ο Γιάκομπ είναι ένα χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα, μπορεί να τα καταφέρει ακόμη καλύτερα στο μέλλον.

Δεν θα μπορούσα να τον συγκρίνω με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και την καριέρα του στην Ρόμα, αλλά αν μελετήσει τον τρόπο που αγωνίζεται, στον άξονα του γηπέδου και χωρίς να καλύπτει τόσο μεγάλες αποστάσεις, θα ήταν κάτι πάρα πολύ καλό για τον Γιάκομπ, είναι σε αυτό το επίπεδο. Εγώ ανακάλυψα τον Γιόχανσον, ήμουν αθλητικός διευθυντής στην Γκέτεμποργκ όταν τον πήραμε και νιώθω επιπλέον υπερηφάνεια για αυτόν, όπως και για τους Σβένσον, Μπεργκ, Αουγκούστινσον που είχα επίσης τότε στην ομάδα. Είναι κάτι πραγματικά όμορφο, όχι μόνο επειδή ο Γιόχανσον πέτυχε το γκολ στο ματς με την Ιταλία».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα