«Ντροπή το πέναλτι, χειρότερο και από το... χέρι του Ανρί» (vid)

«Ντροπή το πέναλτι, χειρότερο και από το... χέρι του Ανρί» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Ντροπή το πέναλτι, χειρότερο και από το... χέρι του Ανρί» (vid)

bet365

Οι Βορειοϊρλανδοί είναι έξαλλοι με την απόφαση του Ρουμάνου ρέφερι, Οβίντιου Χάτεγκαν, να καταλογίσει πέναλτι στο χτύπημα της μπάλας στην πλάτη του Κόρι Έβανς, ώστε να έρθει η ήττα (1-0) από τους Ελβετούς στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα μπαράζ του Μουντιάλ.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Σουηδία – Ιταλία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο αδερφός του Τζόνι Έβανς, Κόρι, ήταν εκείνος που στην προσπάθειά του να κοντράρει το βολέ του Σακίρι, έριξε το κορμί του μπροστά γυρνώντας βέβαια την πλάτη, με τη μπάλα να τον χτυπάει περίπου στο σημείο του ώμου, αλλά τον διαιτητή να καταλογίσει το πέναλτι, με το οποίο και διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο Μπέλφαστ.

«Ήταν ντροπή... Η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι μου. Το είχα μαζέψει και με πέτυχε στο πίσω μέρος, στην ωμοπλάτη. Είμαι τρομερά απογοητευμένος από την απόφαση του ρέφερι. Πήρα και κάρτα, που σημαίνει ότι θα χάσω τον επαναληπτικό» ήταν τα λόγια του Κόρι Έβανς, με τον αδερφό του, Τζόνι, να ισχυρίζεται ότι:

«Αυτή η απόφαση ήταν χειρότερη και από το γκολ του Ανρί με το χέρι κόντρα στους Ιρλανδούς, πριν από χρόνια...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα