Πέτριτς: «Εγώ στηρίζω Κροατία και η γυναίκα μου την Ελλάδα»!

Gazzetta team
Πέτριτς: «Εγώ στηρίζω Κροατία και η γυναίκα μου την Ελλάδα»!

bet365

O παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για το Κροατία - Ελλάδα και τον... διχασμό που υπάρχει στο σπίτι του για το ποιός στηρίζει ποιά Εθνική...

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Πέτριτς είπε στο 24sata.hr:

Η σύζυγός μου θα υποστηρίζει την ομάδα της (σ.σ. την λένε Δέσποινα και είναι Ελληνίδα) κι εγώ για τη δική μου. Εγώ στηρίζω Κροατία και η γυναίκα μου την Ελλάδα! Θα ήταν διαφορετικά αν ήμουν ακόμη εν ενεργεία στην Εθνική. Τότε θα υποστήριζε την Κροατία. Οι Έλληνες δεν ήθελαν να κληρωθούν με την Κροατία. Φοβήθηκαν με την κλήρωση, αλλά στη συνέχεια η αισιοδοξία τους μεγάλωσε. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ. Είναι ξεκάθαρο πως θα μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στον Πειραιά. Το βίωσα όταν αγωνιζόμουν με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Όμως είναι μεγάλη η διαφορά όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό ή πρόκειται για παιχνίδι Εθνικής ομάδας.
Ανυπομονώ να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες μου. Έχουν απομείνει κάποιοι ακόμη. Μιλάω τακτικά με τον Ράκιτιτς και πρόσφατα τον επισκέφτηκα στη Βαρκελώνη, ενώ ήμουν στο Ρεάλ-Τότεναμ και τα είπα με τον Μόντριτς. Κατά τα άλλα μου απομένουν λίγα ακόμη μαθήματα για να πάρω δίπλωμα UEFA B. Δεν θα εργαστώ ακόμη σε ομάδα, αλλά ίσως σε 3-4 χρόνια να το κάνω.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα