Μόντριτς: «Βασικός στόχος να σκοράρουμε και να μην δεχθούμε γκολ»

Δημήτρης Τομαράς
Μόντριτς: «Βασικός στόχος να σκοράρουμε και να μην δεχθούμε γκολ»

bet365

Ο Λούκα Μόντριτς εκπροσωπώντας τους παίκτες της Εθνικής Κροατίας στην συνέντευξη Τύπου πριν την Ελλάδα και το ματς στο Ζάγκρεμπ ανέφερε τα... θέλω της ομάδας του.

Ο Μόντριτς είπε σχετικά:

Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι... μαχητών. Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε ήρεμοι, να μην ανησυχούμε και να είμαστε υπομονετικοί όπως με την Ουκρανία. Θα κοιτάξουμε να δημιουργήσουμε καλές φάσεις και να τις αξιοποιήσουμε. Δεν ξεχωρίζω κάποιον από την Ελλάδα αλλά είναι στιβαρή, σκληρή και καλή ομάδα. Έχουν παίκτες που αγωνίζονται σε κορυφαίες και μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Υψηλής ποιότητας παίκτες αλλά δεν επικεντρώνομαι σε κάποιον. Είναι σκληρό να περιμένει κανείς πολλά γκολ από ένα τέτοιο ματς. Ελπίζουμε να σκοράρουμε. Ο στόχος είναι να βρούμε δίχτυα και να μην δεχθούμε γκολ. Είναι πάντα πιο απλό να παίζεις αγώνες όταν ο αντίπαλος αγωνίζεται πιο επιθετικά και θέλει το γκολ. Με ομάδες όπως η Ελλάδα πρέπει να έχεις υπομονή και να παίζεις καλά στον έναν εναντίον ενός. Ελπίζω να κάνουμε καλά πράγματα και αύριο.

Να μην απαντήσουμε εάν υπάρξουν τυχόν... προκλήσεις στον αγώνα. Να είμαστε ήρεμοι και να κρατήσουμε τον ρυθμό μας. Κάθε τέτοιο ματς είναι κάτω από συνθήκες υψηλής πίεσης και αυτό περιμένουμε και τώρα. Ξέρουμε ότι το Μουντιάλ είναι μεγάλος στόχος. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλά αύριο και με την στήριξη του κόσμου μας να τα καταφέρουμε. Η ατμόσφαιρα και το κλίμα στην ομάδα είναι όλα εξαιρετικά. Έχουμε μιλήσει και αναλύσει τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμο. Ανυπομονούμε να παίξουμε στο Μάξιμιρ και πιστεύω πως θα τους χαροποιήσουμε όλους. Εάν είναι μία τελευταία ευκαιρία για μένα με την Εθνική; Δεν το σκέφτομαι έτσι. Επικεντρώνομαι στους 2 αγώνες και θα δούμε.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα