Μεγάλο πάθος του Σωκράτη για να παίξει!

Δημήτρης Τομαράς
Μεγάλο πάθος του Σωκράτη για να παίξει!

bet365

Ο Παπασταθόπουλος παρότι δεν προπονείται κανονικά και δεν νιώθει ακόμα στο 100% κάνει τα πάντα για να παίξει! Προφυλάσσεται λογικά για την Κυριακή ο Τοροσίδης. Δύο ιατρικά μίτινγκ με Σκίμπε που θα περιμένει και ανήμερα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Τα προβλήματα που συνεχίζει να έχει η Εθνική κάνουν τον Σκίμπε να αμφιταλαντεύεται μέχρι τέλους για τους 11 του ματς της Κροατίας. Είναι χαρακτηριστικό πως την Τετάρτη υπήρξε σχετικό ιατρικό μίτινγκ παρουσία Σκίμπε κυρίως για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, κάτι που θα γίνει και την Πέμπτη. Ο Σωκράτης κάνει τα πάντα για να παίξει και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρει αν και δεν προπονείται κανονικά και ο Γερμανός προπονητής θα τον περιμένει έως την ύστατη ώρα. Ο Τοροσίδης πιθανώς να προφυλαχθεί για το Ελλάδα - Κροατία. Αυτό δείχνει να είναι το πλέον πιθανό αυτήν την στιγμή.
Κατά τα άλλα ως προς το αρχικό σχήμα φαίνεται πως ο Καρνέζης θα είναι ο βασικός κίπερ, δεξί μπακ ο Ρέτσος και στο κέντρο της άμυνας ο Παπασταθόπουλος με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Αριστερό μπακ ο Τζαβέλλας και από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο με τρεις εκδοχές για τον άξονα. Μία είναι να πάει ο Ζέκα με τον Τζιόλη και ένας εκ των Μανιάτη ή Σάμαρη έξω δεξιά και ο Σταφυλίδης αριστερά. Η άλλη να δούμε τον Σάμαρη με τον Τζιόλη ή τον Ταχτσίδη με τον Τζιόλη και να βρεθεί έξω δεξιά ο Ζέκα. Δεκάρι θα είναι ο Φορτούνης και φορ ο Μήτρογλου. Ο προσανατολισμός γενικά του Μίκαελ Σκίμπε θα είναι αμυντικός ενώ την Τετάρτη επρόκειτο να δείξει βίντεο στους παίκτες του.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα