Σκίμπε: «Καλό θα είναι να πετύχουμε ένα γκολ»!

Δημήτρης Τομαράς
Σκίμπε: «Καλό θα είναι να πετύχουμε ένα γκολ»!

bet365

Ζητούμενο το ένα γκολ που θα δώσει... προβάδισμα πρόκρισης στα μπαράζ! Αυτό τόνισε ο Μίκαελ Σκίμπε, την παραμονή του αγώνα με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, όπου έκανε λόγο για 2 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ και πάλι δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την τιμωρία Μανωλά!
Ο Σκίμπε είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το πως νιώθει για τα προβλήματα της Εθνικής και το ματς: Πράγματι υψηλής ποιότητας παίκτες μας δεν θα παίξουν αύριο και είναι ένα πρόβλημα αυτό. Ωστόσο έχουμε άλλους παίκτες που μπορούν να πάνε περίφημα. Η Κροατία έχει πολύ καλούς παίκτες και δεν θέλω να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Να παίξουμε κλειστά για να εμποδίσουμε το επιθετικό παιχνίδι της Κροατίας.
Την Κροατία και τους παίκτες της και ποιόν ξεχωρίζει: Όλους! Υπάρχουν καλοί επιθετικοί και μέσοι και επί της ουσίας πρέπει να δώσουμε προσοχή σε όλους.
Τις επιδόσεις και τα στατιστικά και οι επιδόσεις με Κροατία: Δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά και οι επιδόσεις.
Το εάν όπως έκανε ο κόουτς της Κροατίας με τους Βόσνιους εάν έκανε κάτι ανάλογο με προπονητές που έχουν παίξει εναντίον των Κροατών: Όχι.
Τον στόχο του: Κοιτάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα ήταν πολύ καλό να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Θα είναι καλό το να βάλουμε ένα γκολ. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο. Όπως είπε και ο Σωκράτης θα πρέπει να... μιλήσουμε στο γήπεδο. Θα δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Λίγα λόγια και να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο τι μπορούμε να κάνουμε.
Τον Μανωλά: Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από αυτήν την απόφαση. Την θεωρώ άδικη. Όπως ξέρετε σε κάθε ματς στον κόσμο όταν κερδίζεις ένα ματς προσπαθείς να κερδίσεις κάποια λεπτά για να είσαι πιο... ασφαλής. Η Κύπρος πήγαινε καλά και είχε πάει καλά με Βοσνία. Ένας παίκτης μου πήρε κίτρινη και έλλειψε από το επόμενο ματς. Έκανε μία μικρή καθυστέρηση κάτι που είναι σύνηθες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σε όλους τους αγώνες χρειάζεται να έχεις μαζί σου τους καλούς παίκτες. Και εσείς είχατε προβλήματα με πιο αδύναμες ομάδες και εμείς χάσαμε από τα Φερόε.
Το κατά πόσον ξέρει κάτι ανάλογο με την ποινή Μανωλά: Όχι δεν ξέρω παρόμοια κατάσταση και απόφαση σαν αυτή του Μανωλά.
Το πόσο σπουδαίο είναι και για τον ίδιο να πάει στο Μουντιάλ: Ναι φυσικά θα ήταν πολύ καλό να είμαστε στο Παγκόσμιο. Το πιο καλό που μπορείς να κάνεις ως παίκτης και ως κόουτς. Όλοι μαζί έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο για να πετύχουμε. Θεωρώ ότι έχουμε καλή ευκαιρία και ίσες πιθανότητες με την Κροατία για να πάμε στο Παγκόσμιο.
Την Κροατία: Ναι θεωρώ ότι η Κροατία έχει πολύ καλή επιθετική γραμμή αλλά και η άμυνά τους είναι καλή. Έχουν δεχθεί μόνο 4 γκολ στα προκριματικά, κάτι που δείχνει σωστή αμυντική λειτουργία. Θα είναι πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ναι και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα και περιμένω ενδιαφέρον ματς αύριο. Περιμένω καλή ατμόσφαιρα και εδώ και στο Καραϊσκάκη.
Τα προβλήματα στην άμυνα και τις υπάρχουσες λύσεις: Θεωρώ ότι στην άμυνά μας έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Έχουμε την Κυριάκο Παπαδόπουλο που παίζει πολλά χρόνια στην Γερμανία και στην Εθνική και τον Ρέτσο που είναι ταλαντούχος και παίζει στην Λεβερκούζεν. Έχουμε επιλογές να καλύψουμε τον Μανωλά. Ελπίζω να έχουμε και τον Σωκράτη στο γήπεδο. Ακόμα και εάν δεν είναι τόσο καλά τώρα ο Σωκράτης έχουμε άλλες 24 ώρες πριν την σέντρα του αγώνα για να δούμε ξανά για τον Σωκράτη και έχουμε και άλλες λύσεις.
Τον Τοροσίδη: Ναι είναι σαν τον Σωκράτη με τον Τοροσίδη. Είναι ίδια περίπτωση. Θα τον δούμε στην προπόνηση.
Τις απουσίες και μετά την διευκρίνιση για τις απώλειες των Μάνταλου και Δώνη: Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Πρέπει να δούμε στην προπόνηση. Είναι μόνο ο Μανωλάς που είναι τιμωρημένος. Θα τους δούμε τους άλλους που έχουν τραυματιστεί. Ναι είναι ατυχία για τον Μάνταλο και τον Δώνη που θα λείπουν. Κάποιες φορές δεν είναι τόσο δύσκολο να καλύψεις το κενό ενός παίκτη αλλά είναι άσχημο να χτυπήσει άσχημα κάποιος όπως ο Μάνταλος. Εάν έχεις πρόβλημα σαν τον Τοροσίδη θα λείψει λίγες ημέρες και ΟΚ. Όταν λείπεις 6 μήνες όμως είναι πολύ άσχημο και για την ομάδα σου και για σένα και για την Εθνική.
Το εάν ετοιμάζεται για πέναλτι: Θα δούμε τι θα γίνει στο γήπεδο.

Πιο κάτω παρακολουθήστε σε video όλα όσα αναφέρθηκαν στην συνέντευξη τύπου από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε, αλλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που εκπροσώπησε τους παίκτες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα