Τα πώς και τα γιατί της ΕΠΟ για Μανωλά!

Δημήτρης Τομαράς
Τα πώς και τα γιατί της ΕΠΟ για Μανωλά!

bet365

Η ελληνική Ομοσπονδία είναι με... δεμένα χέρια στην περίπτωση της τιμωρίας του Μανωλά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αντιδράσεις στο εσωτερικό της. Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.
Κεραυνός εν αιθρία στην ΕΠΟ για την απόφαση - σοκ για τον Κώστα Μανωλά, για την οποία μάλιστα δεν έχει δικαίωμα έφεσης! Κάτι που σημαίνει ότι θα στερηθεί έναν εκ των δύο κορυφαίων στόπερ της στο Κροατία - Ελλάδα, έναν κρισιμότατο αγώνα μπαράζ για τα Μουντιάλ! Μάλιστα στις τάξεις της Ομοσπονδίας αλλά και της Εθνικής δεν θυμούνται άλλο τέτοιο προηγούμενο και τόση αυστηρότητα για έναν παίκτη και παραμονές τόσο σημαντικού αγώνα. Ο Μανωλάς ουσιαστικά τιμωρήθηκε για... εσκεμμένη κίτρινη κάρτα στο ματς με την Κύπρο! Ο λόγος αυτής της πραγματικά πρωτοφανούς απόφασης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι ότι κατά την άποψή τους ο Κώστας Μανωλάς έκανε... εσκεμμένα καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Λευκωσίας, προκειμένου να πάρει κίτρινη κάρτα και να χάσει την αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ στον Πειραιά για την τελευταία αγωνιστική.
Η ΕΠΟ δεν θα βγάλει κάποια θέση ή ανακοίνωση πάνω σε ότι έγινε αλλά σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το Gazzetta.gr στην Ομοσπονδία είναι έξαλλοι με ότι έγινε. Και για την απόφαση και την αυστηρότητα και το σκεπτικό αλλά κυρίως για την χρονική συγκυρία που δεν επιτρέπει στην Εθνική να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική, χάνοντας έναν πολύτιμο παίκτη της! Τα πώς και τα γιατί στην ΕΠΟ είναι πολλά και μεγάλα καθώς θεωρούν πως ακόμα και εάν έπρεπε να τιμωρηθεί ο Μανωλάς θα μπορούσε να γίνει μετά τα μπαράζ και ότι τώρα και εσπευσμένα...
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΚΙΜΠΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΑΝΑ
Προφανώς ο Σκίμπε δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον υπάρχων προβληματισμό. Ο Γερμανός τεχνικός χάνοντας τον βασικό παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στην άμυνα θα πρέπει να επιστρατεύσει άλλες λύσεις, όπως με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο Μίκαελ Σκίμπε ήδη σκέφτεται το πως θα αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Θυμίζουμε πως ήδη έχει χάσει ένα ακόμα βασικό στέλεχος, τον Μάνταλο από τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός για ένα εξάμηνο.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα