Σίμιτς: «Η κλήρωση με την Ελλάδα ήταν η χειρότερη δυνατή για την Κροατία»

Σίμιτς: «Η κλήρωση με την Ελλάδα ήταν η χειρότερη δυνατή για την Κροατία»

bet365

Ο παλαίμαχος Κροάτης αμυντικός Ντάριο Σίμιτς χαρακτήρισε την κλήρωση με την Ελλάδα ως την χειρότερη που θα μπορούσαν να έχουν οι Κροάτες στον δρόμο για το Μουντιάλ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο πρώην παίκτης της Μίλαν και της Ίντερ, ο οποίος έγινε ο πρώτος που έφτασε τις 100 διεθνείς συμμετοχές με την Κροατία έκανε λόγο για τον χαρακτήρα, αλλά και το χάρισμα που διαθέτει η εθνική Ελλάδας.

«Η Ελλάδα ήταν η τελευταία επιλογή μου σε αυτή την κλήρωση. Διαθέτουμε καλύτερους παίκτες, αλλά εκείνοι έχουν το χάρισμα.

Εκτός των άλλων έχουν κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και αυτό σημαίνει πως πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό έθνος. Τα δύο ματς στα πλέι-οφ είναι πολύ διαφορετικά σχέση με τη φάση των ομίλων.

Φυσικά πιστεύω πως η Κροατία θα προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά η Ελλάδα ήταν η χειρότερη κλήρωση για μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης ποδοσφαιριστών στην Κροατία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα