Ντάλιτς: «Συμπαγής και με σφιχτή άμυνα η Ελλάδα»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντάλιτς: «Συμπαγής και με σφιχτή άμυνα η Ελλάδα»

bet365

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς έκανε λόγο για δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια αναφερόμενος στα μπαράζ της Κροατίας κόντρα στην Ελλάδα, τονίζοντας πως η «γαλανόλευκη» είναι συμπαγής ομάδα που δίνει βάση στην άμυνα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Τσέλσι – Ρόμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο ομοσπονδιακός κόουτς της εθνικής ομάδας της Κροατίας, μια μέρα μετά την κλήρωση για τα Play-offs των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, ανέφερε:

«Η Ελλάδα έχει συμπαγή ομάδα και παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο. Τα παιχνίδια της ολοκληρώνονται με το 0-0 ή το 1-0, πετυχαίνει λίγα γκολ και δέχεται ακόμα λιγότερα. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, ειδικά το ματς στο Ζάγκρεμπ, αφού ο αντίπαλος θα παρουσιαστεί καλά κλεισμένος. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο οποίο θα πρέπει να επενδύσουμε ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας και πως έχουμε μπροστά μας 20 μέρες να προετοιμαστούμε σωστά και να μάθουμε κάθε λεπτομέρεια για την Ελλάδα».

Όσο για τον Μίκαελ Σκίμπε που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ελλάδας, είχε να πει:

«Ο Σκίμπε γνωρίζει τα γερμανικά κόλπα και μεταδίδει στην ομάδα του μαχητικότητα και επιθετικότητα στο παιχνίδι. Μακάρι να είμαστε όλοι υγιείς όταν έρθουν τα παιχνίδια και να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι για να εξαρτηθούν όλα από εμάς».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα