Σκίμπε: Στο ποδόσφαιρο δεν φοβάμαι τίποτα

Gazzetta team
Σκίμπε: Στο ποδόσφαιρο δεν φοβάμαι τίποτα

bet365

Ναι μεν χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την Κροατία ο Μίκαελ Σκίμπε, ωστόσο ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας ξεκαθάρισε πως στο ποδόσφαιρο δεν φοβάται τίποτα.

Μπενφίκα – Μάντσεστερ Γ. με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Λουκάκου ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Γερμανός προπονητής μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την κλήρωση των μπαράζ που φέρνει την Εθνική απέναντι από την Κροατία ανέφερε τα εξής:

Για την κροατική ομάδα

«Είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Έχει εξαιρετικούς παίκτες και φοβερή επιθετική και μεσαία γραμμή, με κάποια προβλήματα, όμως, στο ανασταλτικό κομμάτι. Θα κάνουμε το παν και θα παλέψουμε και στα δύο παιχνίδια, μπορεί και παραπάνω από 180 λεπτά, ώστε να περάσουμε στην τελική φάση, που θα γίνει στην Ρωσία. Είναι προτιμότερο που αντιμετωπίζουμε στο Ζάγκρεμπ τον πρώτο αγώνα, κυρίως από άποψη τακτικής, καθώς αν χρειαστεί, θα παίξουμε περισσότερο επιθετικά, για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για τα πλάνα των επικείμενων παιχνιδιών

«Σήμερα είχαμε την κλήρωση, οπότε είναι ακόμα πολύ νωρίς για τα όποια πλάνα. Θα κοιτάξω τις υπόλοιπες ημέρες, που απομένουν, μέχρι τα δύο παιχνίδια, ώστε να δω ποια τακτική θα ακολουθήσουμε. Στο ποδόσφαιρο δε φοβάμαι τίποτα και είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε ως εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα