Δώνης: «Όλο μας το "είναι" για να πάμε Ρωσία»

Δώνης: «Όλο μας το "είναι" για να πάμε Ρωσία»

Νίκος Μαρούδας
Δώνης: «Όλο μας το "είναι" για να πάμε Ρωσία»

bet365

Ο Τάσος Δώνης μιλά στο gazzetta.gr για την κλήρωση της Εθνικής με την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ κι αναφέρεται σε όσα πρέπει να γίνουν ώστε το εισιτήριο να έρθει στα ελληνικά χέρια.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Τσέλσι – Ρόμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο δρόμος της Εθνικής προς την Ρωσία... περνάει από την Κροατία! Η κλήρωση για την Ελλάδα δεν ήταν και η ιδανικότερη, μιας και δεν ήρθε η Δανία, αλλά ούτε και η χειρότερη, αφού έμεινε μακριά η Ιταλία. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Μίχαελ Σκίμπε θα πρέπει να κάνουν δύο μεγάλα παιχνίδια ώστε να πάρουν την πρόκριση για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Αυτά λέει σε γενικές γραμμές και ο Τάσος Δώνης μιλώντας στο gazzetta.gr για την κλήρωση της Εθνικής με την Κροατία. Παραδέχεται πως δεν ήταν πιο εύκολη, αλλά ούτε η πιο δύσκολη κλήρωση και δίνει το σύνθημα για το πως θα έρθει η πρόκριση.

«Δεν ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση, αλλά ούτε η πιο εύκολη. Η Κροατία έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα, αλλά ξέρουμε πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε στα ίσα όπως τα παιχνίδια με το Βέλγιο και να πάρουμε την πρόκριση. Όλα είναι πιθανά».

Σίγουρα όμως κάποια στοιχεία θα παίξουν τον δικό τους, σημαντικό, ρόλο στην προσπάθεια για πρόκριση. Ο Δώνης, γνωρίζει πως το πρώτο ματς θα κρίνει πολλά...

«Σίγουρα πρόκειται για δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αν καταφέρουμε και σκοράρουμε στην Κροατία και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα έχουμε τεράστιες πιθανότητες για πρόκριση στον επαναληπτικό με την βοήθεια του κόσμου. Θα πρέπει να δώσουμε όλο μας το είναι γι' αυτά τα δύο παιχνίδια».

Μέχρι και πέρσι ο νεαρός εξτρέμ έκανε προετοιμασία με τον Μάρκο Μάντζουκιτς. Στα μέσα Νοέμβρη θα τον δει ως αντίπαλο. Μαζί του φυσικά και τους Ράκιτιτς, Μόντριτς. Πόσο έξτρα κίνητρο μπορεί να δίνει το γεγονός αυτό στον ίδιο και σε ολόκληρη την Εθνική; Τεράστιο.

«Είναι δυο παιχνίδια που δίνουν τεράστιο κίνητρο σε όλους. Εκτός από την Ιταλία, δύσκολη θα ήταν η κλήρωση και με την Ελβετία. Γενικά τέτοια παιχνίδια είναι τεράστια πρόκληση για τους πάντες. Για τους παίκτες, για τον κόσμο, για όλους... Πόσο μάλλον για μένα που είμαι νέος στην Εθνική ομάδα και τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η καριέρα μου, θα είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια της μέχρι τώρα καριέρας μου. Ευελπιστώ σε πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα