Μπαζντάρεβιτς: «Η Κροατία θα πάει στο Μουντιάλ»

Μπαζντάρεβιτς: «Η Κροατία θα πάει στο Μουντιάλ»

bet365

Σίγουρος για την πρόκριση της Κροατίας στο Μουντιάλ ο προπονητής της Βοσνίας, δεν παρέλειψε να... πετάξει δηλητήριο για τον τρόπο που παίζει η ομάδα του Σκίμπε.

H Ελλάδα έριξε στο καναβάτσο τη Βοσνία, την άφησε εκτός μπαράζ και ο Ομοσπονδιακός της τεχνικός, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς μιλώντας στους Κροάτες εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση της Χρβάτσκα «Θα έλεγα πως η Κροατία πρέπει να αποκλείσει την Ελλάδα και να βρεθεί στη Ρωσία. Η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής, αλλά είμαι βέβαιος πως η Κροατία δεν θα έχει εύκολο έργο σε αυτά τα ματς. Ολοι γνωρίζουμε πως η Ελλάδα παίζει σφιχτά και οργανωμένα και υπάρχουν πολλές προκλήσεις στο παιχνίδι της. Η Κροατία πρέπει να είναι έτοιμη» ήταν το πρώτο σκόλιο και κατέληξε: «Πρέπει να αναλύσω πολλά που πρέπει να προσέξει η Κροατία, όμως αυτά που πρέπει να αναλυθούν επαγγελματικά, θα χρειαστούν ώρες. Ωστόσο, στηρίζω πλήρως την Κροατία και είμαι διαθέσιμος στον Ντάλιτς αν με χρειαστεί για οποιαδήποτε βοήθεια» πρόσθεσε.

Ο Μπαζντάρεβιτς στάθηκε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Εθνικής μας, λέγοντας: «Η Ελλάδα έχει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα, όλοι παίζουν άμυνα και είναι δύσκολο να τη διασπάσεις. Είναι ομάδα συνόλου, ωστόσο υπάρχουν 2-3 παίκτες που πρέπει να προσέξεις. Βέβαια, η διαφορά ποιότητας των Κροατών παικτών είναι μεγαλύτερη. Δέχεται ελάχιστα γκολ και αμυντικά στέκεται καλά. Παίξαμε δυο ματς, με την Ελλάδα εκτός 1-1 εκτός με γκολ που δεχθήκαμε στο 95' και στη Ζένιτσα 0-0. Δεν ήταν ελκυστικό το παιχνίδι τους. Το παιχνίδι τους βασίζεται σε σχέδιο... μάχης και... ξύλο. Έχουν έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν είναι και ο πλέον δημοφιλής στον κόσμο ή ο σωστός αλλά θα... ματώσουν τον αντίπαλο και τα 90 λεπτά. Να του... ρουφήξουν όλη την ενέργεια. Η Κροατία είναι πιο καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να προσέξει πολύ.

Οσο για το τι πρέπει να περιμένει η Κροατία στον επαναληπτικό, ο Μπαζντάρεβιτς είπε: «Είναι δύσκολο να παίζεις στην Ελλάδα. Η Ελλάδα παίζει καλύτερα όταν είναι να υπερασπισθεί κάτι. Αν η Κροατία έχει κερδίσει στο πρώτο ματς, τότε οι Ελληνες θα αναγκαστούν να ανοιχτούν και τότε θα είναι όλα πιο εύκολα. Είμαι πολύ αισιόδοξος, είμαι βέβαιος ότι η Κροατία θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα