Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 20χρονος για τον ξυλοδαρμό

Gazzetta team
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 20χρονος για τον ξυλοδαρμό

bet365

Να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης αποφάσισαν οι εισαγγελέας και ανακριτής για τον 20χρονο οπαδό, ο οποίος είχε συλληφθεί στο Καραϊσκάκη για ξυλοδαρμό στο ματς της Ελλάδας με Γιβραλτάρ.
Ο εισαγγελέας Πειραιά αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον 20χρονο οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος συνελήφθη λόγω της συμμετοχής του στον ξυλοδαρμό ενός φιλάθλου με φανέλα του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ το βράδυ της Τρίτης. Στον εν λόγω οπαδό επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα, υποχρέωση να πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα μέχρι να γίνει η δίκη του. Ο 20χρονος απολογήθηκε στις δικαστικές αρχές όχι μόνο για το αδίκημα της βιαιοπραγίας, αλλά και αυτό της ληστείας (κακούργημα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα