Τουρέ: «Ελπίζω οι διοργανωτές του Μουντιάλ να μας διαψεύσουν»

Τουρέ: «Ελπίζω οι διοργανωτές του Μουντιάλ να μας διαψεύσουν»

Τουρέ: «Ελπίζω οι διοργανωτές του Μουντιάλ να μας διαψεύσουν»

Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε για όσα ακούγονται πως θα γίνουν στα γήπεδα της Ρωσίας και... προειδοποίησε την διοργανώτρια χώρα ώστε να πάρει τα μέτρα της.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λυών – Μονακό με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ποδόσφαιρο για είναι για όλους μας. Λέμε ότι είναι ένα πάρτι που γιορτάζεται με τους φιλάθλους. Θα έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τους αστέρες του αθλήματος. Για μένα αυτό είναι που αξίζει. Όταν κάνουν την εμφάνισή του περιστατικά ρατσισμού διαλύονται τα πάντα!

Πρέπει όμως να ελπίζουμε και να είμαστε αισιόδοξοι. Όλοι μιλούν για το τι πρέπει να περιμένουμε στη Ρωσία αλλά ελπίζω οι διοργανωτές να διαψεύσουν τις δυσοίωνες προβλέψεις. Θέλω να πω στη FIFA και στη ρωσική κυβέρνηση πως είμαι διαθέσιμος σε περίπτωση που χρειαστούν τη βοήθειά μου. Δεν θέλω να κάνω απλά δηλώσεις. Θέλω να συμμετέχω και να δω αλλαγές σε θέματα που είναι τόσο σημαντικά για το μέλλον του αθλήματος».

Best of internet