Ο Ποκετίνο... αποκοιμήθηκε στο κρισιμότερο ματς της Αργεντινής!

Ο Ποκετίνο... αποκοιμήθηκε στο κρισιμότερο ματς της Αργεντινής!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ποκετίνο... αποκοιμήθηκε στο κρισιμότερο ματς της Αργεντινής!

bet365

Σίγουρα δεν τον τιμά καθόλου, ωστόσο, δεν είχε πρόβλημα να το παραδεχθεί... Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, ξύπνησε χάρη στα παιδιά του για να δει το κρίσιμο ματς της Αργεντινής με το Εκουαδόρ και την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018!

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο Αργεντινός τεχνικός της Τότεναμ ανέφερε πως τον πήρε ο ύπνος και έχασε μέχρι και το πρώτο γκολ του Μέσι που ισοφάρισε προσωρινά προτού κάνει την ανατροπή και φτάσει η «αλμπισελέστε» στο 3-1 μέχρι το φινάλε του ματς...

«Αποκοιμήθηκα στην αρχή του παιχνιδιού και η αλήθεια είναι ότι έχασα το πρώτο γκολ του Μέσι και έπρεπε να με ξυπνήσουν τα παιδιά μου για να δω το υπόλοιπο ματς...

Ο Μέσι αισθανόταν την ευθύνη που τον βάραινε, ως ο καλύτερος παίκτης που δεν μπορούσε να βοηθήσει την Αργεντινή να προκριθεί στο Μουντιάλ...Θα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον ν' αποδεχθεί έναν πιθανό αποκλεισμό...» ήταν τα λόγια του Ποκετίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα