Σιώπης στο gazzetta.gr: «Με τις μεγάλες ομάδες... βρισκόμαστε ακόμα καλύτερα»

Σιώπης στο gazzetta.gr: «Με τις μεγάλες ομάδες... βρισκόμαστε ακόμα καλύτερα»

bet365

Μιλώντας στο gazzetta.gr, μετά την πρόκριση στα μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Μανώλης Σιώπης δηλώνει πως η Εθνική ανταποκρίνεται καλύτερα όταν απέναντί της έχει τα λεγόμενα «φοβορί» και αφήνει το αποτύπωμά του ενόψει του ματς Πανιώνιος-Ολυμπιακός

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ολυμπιακός – Μπασκόνια. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μανώλης Σιώπης. Ένας παίκτης που γεννήθηκε για να αγαπηθεί από την εξέδρα. Όχι μόνο επειδή είναι αυτό που λέμε «καλό παιδί», αλλά επειδή έχει αποδείξει πώς μόνο μέσα από τη δουλειά σου μπορείς να πας προς τα πάνω. Η πορεία του πέρυσι με τον Πανιώνιο, οδήγησε τον Ολυμπιακό να τον αγοράσει πάλι, αποδεικνύοντας πως στο Λιμάνι έκαναν λάθος που τον άφησαν να φύγει.

Ο Χάσι, μεταξύ των άλλων λαθών που έκανε, προτίμησε να μην τον κρατήσει στο ρόστερ και η επιστροφή του στην Πλατεία ήταν το καλύτερο δυνατό για εκείνον και την καριέρα του. Η κλήση του στην Εθνική αναμενόμενη. Δεν γινόταν, εξάλλου, αλλιώς.

Σήμερα, με την ομάδα του Σκίμπε να έχει περάσει στα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας, ο 23χρονος μέσος δηλώνει στο gazzetta.gr πως όταν ο αντίπαλος είναι «μεγαλύτερος», τότε η Εθνική ανταποκρίνεται καλύτερα, ενώ αφήνει το στίγμα του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου Πανιώνιος-Ολυμπιακός (14/10, 20:30).

Η πρόκριση ήρθε, αλλά με αρκετό άγχος.

«Στόχος μας ήταν εξ αρχής να βρεθούμε έστω και στα μπαράζ. Ο στόχος μας επιτεύχθηκε όπως και να ήρθε. Περάσαμε πάρα πολλά, με την ψυχολογία μας να είναι άλλοτε πάνω και άλλοτε κάτω. Είχαμε όμως έναν στόχο, τα καταφέραμε και τώρα κοιτάζουμε την κλήρωση».

Πόσο σημαντική είναι για εσάς τους παίκτες η πρόκριση, ειδικά από τη στιγμή που αμφισβητηθήκατε;

«Μετά την Εσθονία, όπου οι περισσότεροι έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε, εμείς πιστεύαμε στην ομάδα μας, δουλεύαμε πάνω σ' αυτά που μας έλεγε ο προπονητής και έτσι πήραμε τη νίκη στην Κύπρο αλλά και αυτή τώρα κόντρα στο Γιβραλτάρ στο τέλος και βρεθήκαμε στα μπαράζ».

Προτίμηση για τον αντίπαλο υπάρχει;

«Όχι. Πιστεύω ότι με τις μεγάλες ομάδες, βρισκόμαστε ακόμα καλύτερα. Όποια ομάδα και να τύχει θα είναι πολύ καλή, όπως θα είμαστε και εμείς για να βρεθούμε στην Ρωσία».

Ακολουθεί στο πρωτάθλημα το ματς με τον Ολυμπιακό, την ομάδα που ανήκεις.

«Εγώ δουλεύω καθημερινά για να συνεισφέρω στην ομάδα μου, που αυτή τη στιγμή είναι ο Πανιώνιος. Με τον Ολυμπιακό ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», είπε για το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας που έρχεται Αρχίζω και παίρνω ρυθμό, πάνω απ' όλα θέλω να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα μου όπως είπα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα