Ο Βράνιες συνεχίζει την κόντρα με οπαδούς της Βοσνίας (pic)

Gazzetta team
Ο Βράνιες συνεχίζει την κόντρα με οπαδούς της Βοσνίας (pic)

bet365

Δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση πανό εναντίον του από μερίδα οπαδών της Βοσνίας στο ματς με την Εσθονία ο Όγκνιεν Βράνιες, με τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ να συνεχίζει αυτή την κόντρα.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες ημέρες δεν είναι και οι καλύτερες για τον ποδόσφαιρο της Βοσνίας, καθώς εκτός του αποκλεισμού της Εθνικής από την Ελλάδα, υπάρχει και η κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Ομοσπονδία και όχι μόνο. Αρχικά με την Ομοσπονδία φάνηκε στο ματς με την Εσθονία με τους Βόσνιους οπαδούς να πετάνε δεκάδες καπνογόνα εντός αωνιστικού χώρου.

Υπάρχει όμως και αυτή με τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ είχε κάνει ένα τατουάζ που έγραφε «Republika Srpska» του Κάρατζιτς και μπορεί μετά να το κάλυψε το συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά μερίδα οπαδών δεν του το έχουν συγχωρέσει.

Μάλιστα έχουν φτιάξει ειδικό πανό που έχει την φωτογραφία του και γράφουν «persona non grata» και το οποίο μάλιστα είχαν και κόντρα στην Εσθονία παρότι ο Βράνιες δεν αγωνίστηκε. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ πάντως απάντησε άμεσα ανεβάζοντας μια φωτογραφία με οπαδούς της Βοσνίας που έχουν το πανό αυτό γράφοντας: «Πόσο επικίνδυνοι είστε»!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα