Σύλληψη σεσημασμένου οπαδού για τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκης»! (vid)

Gazzetta team
Σύλληψη σεσημασμένου οπαδού για τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκης»! (vid)

bet365

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός εκ των πρωταγωνιστών των συμπλοκών που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης», στον αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ, που φαίνεται να είναι «γνωστός» στις Αρχές για τον πρότερο βίο του.

Ήδη από το πρωί έγινε γνωστό πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ζήτησε την κινητοποίηση των Αρχών, ώστε να εντοπισθούν οι δράστες των θλιβερών επεισοδίων και να αποδοθεί δικαιοσύνη για τις σκληρές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Τρίτης.Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο συλληφθείς είναι 20 ετών, οπαδός του Ολυμπιακού και «παλιός γνώριμος» της Αστυνομίας, αφού φαίνεται να έχει προσαχθεί πολλάκις στο παρελθόν ως ύποπτος για συμμετοχή σε επεισόδια.

Στη δικογραφία αναφέρονται ως αδικήματα η ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ ο δεύτερος δράστης, που έχει αναγνωριστεί από τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, έχει καταφέρει να διαφύγει και καταζητείται. Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία επιχείρησε να τον συλλάβει στο χώρο εργασίας του, όμως εκείνος δεν βρέθηκε εκεί, υποψιασμένος προφανώς πως θα τον αναζητήσει η Αστυνομία μετά τα χθεσινά.

Πλέον αναμένονται εξελίξεις, αφού η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός και ενδεχομένως ακολουθήσουν κι άλλες μέσα στην ημέρα, μετά τη χρήση του υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, για την ταυτοποίησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που οδήγησε σε αυτό το περιστατικό ήταν γιατί ο φίλαθλος προσπάθησε να βγάλει μια selfie φωτογραφία στην κερκίδα του Ολυμπιακού, φορώντας μπλούζα του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα