Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΠ στην Εθνική Ελλάδος

Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΠ στην Εθνική Ελλάδος

Gazzetta team
Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΠ στην Εθνική Ελλάδος

bet365

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανακοίνωσή του έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος για την επιτυχία της πρόκρισης στα μπαράζ της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, συγχαίρει την Εθνική ομάδα για την πρόκρισή της στα πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας απέδειξε για ακόμη μία φορά πως ανήκει στην ελίτ και ότι αποτελεί τον καλύτερο «πρεσβευτή» του ποδοσφαίρου μας.

Τόσο το διοικητικό συμβούλιο του Π.Σ.Α.Π., όσο και το σύνολο των μελών του, είναι βέβαιοι ότι το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο, για μία ομάδα που στο παρελθόν έχει προσφέρει στιγμές χαράς και υπερηφάνειας στους Ελληνες φιλάθλους.

Είμαστε σίγουροι πως στους δύο αγώνες μπαράζ άπαντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η πατρίδα μας να εκπροσωπηθεί σε ακόμη ένα κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα