Καρνέζης στο gazzetta.gr: «Το μυαλό μας μόνο στα ματς του Νοεμβρίου»

Καρνέζης στο gazzetta.gr: «Το μυαλό μας μόνο στα ματς του Νοεμβρίου»

Καρνέζης στο gazzetta.gr: «Το μυαλό μας μόνο στα ματς του Νοεμβρίου»

bet365

Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε στο gazzetta.gr για την ποιότητα και τον χαρακτήρα των διεθνών, δηλώνει χαρούμενος για την πρόκριση στα μπαράζ και τονίζει ότι πλέον το μυαλό του είναι στο πώς θα βρεθεί η Εθνική μας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο Ορέστης Καρνέζης, ύστερα από ένα πολύ ήσυχο βράδυ που είχε κόντρα στο Γιβραλτάρ, ανακουφισμένος από την πρόκριση στα μπαράζ, μίλησε στο gazzetta.gr για την ποιότητα και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι Διεθνείς μας, μετά την αμφισβήτηση που δέχτηκαν.

«Αυτός ήταν ο στόχος μας, να περάσουμε στα μπαράζ», είπε αρχικά ο τερματοφύλακας της Εθνικής , ο οποίος συμπλήρωσε: «Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει ως εδώ. Το μυαλό μας πλέον είναι μόνο στα ματς του Νοεμβρίου».

Υπάρχει προτίμηση για κάποιον αντίπαλο;

«Όχι, όχι. Μόνο η πρόκριση στην τελική φάση είναι ο στόχος μας».

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς τους παίκτες ότι τελικά ο στόχος επιτεύχθηκε παρά την αμφισβήτηση που υπήρξε μετά το ματς με την Εσθονία;

«Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα ως ποδοσφαιριστές, επίσης βγάλαμε χαρακτήρα αυτό το διάστημα, συγκεντρωθήκαμε στο στόχο μας, είμαστε χαρούμενοι αλλά θα είμαστε περισσότερο αν καταφέρουμε και πάμε στο Μουντιάλ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα