Μήνυμα αποχαιρετισμού στη Χιλή από τον Βιδάλ (pic)

Μήνυμα αποχαιρετισμού στη Χιλή από τον Βιδάλ (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μήνυμα αποχαιρετισμού στη Χιλή από τον Βιδάλ (pic)

bet365

Με... τραυματισμένη ψυχή μετά την αποτυχία της Χιλής να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ 2018, ο Αρτούρο Βιδάλ φαίνεται ότι αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα με μήνυμά του στα social media.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Οβιέδο – Τενερίφη με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Λίγο καιρό νωρίτερα, ο χαφ της Μπάγερν Μονάχου, μετά από ήττες σε ματς με τις Παραγουάη και Βολιβία, είχε αναφέρει ότι... δεν αργεί ο καιρός που θα κουνήσει μαντήλι και θα σταματήσει ν' ακούει τους επικριτές του, οπότε μάλλον έφτασε η ώρα...

Παρά το γεγονός πως ήθελε να το κάνει με πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι όχι έπειτα από τέτοια αρνητική κατάληξη, ο Αρτούρο Βιδάλ έγραψε:

«Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα περάσαμε αυτά τα χρόνια. Μείναμε ενωμένοι και μου δείξαμε ότι στη ζωή τα πετυχαίνεις όλα με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια. Έχω τραυματισμένη ψυχή, αλλά είμαι γεμάτος υπερηφάνεια για τα παιδιά και το επιτελείο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα