Αλβανία - Ιταλία 0-1

Gazzetta team
Αλβανία - Ιταλία 0-1

bet365

Η Ιταλία πέρασε από την Αλβανία (0-1) και πηγαίνει σαν δυνατή στα μπαράζ του Mundial. Φινάλε με νίκη για την Ισπανία, 0-1 το Ισραήλ, τεσσάρα στο Λίχτενσταϊν τα Σκόπια.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ολλανδία – Σουηδία, ώρα 21:45. (21+)!

Μερικές μέρες μετά την κριτική στον Τζανπιέρο Βεντούρα για την εικόνα και την ισοπαλία με τα Σκόπια, η Ιταλία πήρε τη νίκη που ήθελε εκτός κόντρα στην Αλβανία και θα είναι στα μπαράζ του Νοεμβρίου ως ισχυρή. Το πρώτο μέρος ήταν άσχημο για την Squadra Azzurra. Ασχημο σε σημείο που οι δύο κεντρικοί μέσοι Παρόλο και Γκαλιαρντίνι να έχουν αλλάξει μεταξύ τους μόνο δύο πάσες. Ευτυχώς για την Εθνική και φυσικά για τον Βεντούρα, στην επανάληψη και το 73' ο Σπινατσόλα έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και πήγε στον Καντρέβα, ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 το οποίο έμεινε ως το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της Ιταλίας.


Ακόμα μία νίκη η Ισπανία
Ο Χούλεν Λοπετέγκι παράταξε μία εναλλακτική Ισπανία με μοναδικό 'βασικό' τον Σέρχιο Ράμος, όμως ακόμα και έτσι η ομάδα του πήρε νίκη. Η La Roja επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ισραήλ με γκολ του Ιγιαραμέντι στο 76' και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Group G με 9 νίκες και μία ισοπαλία [εκτός με Ιταλία]. Υστερα από αυτά τα αποτελέσματα, η Ισπανία έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 55 παιχνίδια προκριματικών Euro και Mundial [50 νίκες, 4 ισοπαλίες]. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, τα Σκόπια επικράτησαν 4-0 του Λίχτενσταϊν με γκολ των Μουσλίου, Τραϊκόβσκι, Μπάρντι, Αντέμι.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα