Συγκέντρωση και ετοιμότητα θέλει ο Ζούρος

Συγκέντρωση και ετοιμότητα θέλει ο Ζούρος

Gazzetta team
Συγκέντρωση και ετοιμότητα θέλει ο Ζούρος

bet365

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο το οποίο χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα και ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση και ετοιμότητα ώστε να έρθει η νίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για τη μέχρι στιγμής παρουσία της Εθνικής, για το εάν προτιμάει κάποιον αντίπαλο από τις Λιθουανία, Βενεζουέλα, Νιγηρία και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του αξίζουν συγχαρητήρια καθώς ορισμένοι από αυτούς δεν ξεκουράστηκαν ούτε μια μέρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για...

το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο: «Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα απέδωσε καλά και το έκανε πιο εύκολο από ό,τι ήταν. Η Ιορδανία δεν ήταν τόσο κακή αλλά εμείς το κάναμε να φαίνεται τόσο εύκολο. Το Πουέρτο Ρίκο είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου. Έχει στόχο την πρόκριση και για αυτό έχει καλέσει και όλους τους παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει συγκέντρωση και ετοιμότητα, τόσο στην τακτική όσο και στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού».

το εάν έχουν μεγαλύτερο κίνητρο οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής: «Τους δίνει ελπίδες και σίγουρα μεγαλύτερο κίνητρο. Δεν είναι τυχαίο ότι από την στιγμή που έμαθαν ότι γίνεται στη Βενεζουέλα κινητοποιήθηκαν όλοι για να προετοιμαστούν καλύτερα και να δώσουν περισσότεροι καλοί παίκτες το "παρών". Θέλουν να διεκδικήσουν την πρόκριση κάτι που θα ήταν πιο δύσκολο εάν το τουρνουά γινόταν σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα».

τη διάθεση των παικτών: «εγώ θα έλεγα ότι η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Από τους παίκτες, αλλά και όλους όσους είναι γύρω από την ομάδα. Μετά από μια δύσκολη σεζόν για τους περισσότερους με πολλές μετακινήσεις, αρκετή κούραση, κάθε άνθρωπος θα ήθελε ξεκούραση, αλλά οι παίκτες βάζουν την Εθνική πάνω από όλα. Υπήρξαν παίκτες που δεν έκαναν ούτε μια μέρα ξεκούραση και οι άλλες ελάχιστες ημέρες ξεκούρασης. Δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις πως βρίσκεσαι σε διακοπές. Αξίζουν στους παίκτες πολλά συγχαρητήρια και μπράβο. Δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

το ποιον αντίπαλο θα προτιμούσε στα προημιτελικά: «γι' αυτόν τον όμιλο είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η Βενεζουέλα έχει και κόσμο, έδρα με ό,τι συνεπάγεται αυτό και μια μικρή εύνοια που ίσως μπορεί να έχει. Η Λιθουανία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Η Νιγηρία έδειξε πολύ καλά στοιχεία ιδιαίτερα στο αθλητικό κομμάτι, στο μπασκετικό κομμάτι στα δύσκολα κέρδισαν. Πολύ δύσκολος όμιλος. Ίσως μετά το ματς Βενεζουέλα-Λιθουανία μπορούμε να έχουμε μια πιο καθαρή άποψη και εικόνα. Θα σας έλεγα μετά το σημερινό παιχνίδι. Η Λιθουανία μπασκετικά είναι ένα βήμα μπροστά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα