Χάνεται το φάιναλ φορ

Gazzetta team
Χάνεται το φάιναλ φορ

bet365

Ο Ολυμπιακός μείωσε τις ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Καπ στο πόλο γυναικών. Ήττα στον Πειραιά για τις ερυθρόλευκες με 8-7 από την ουγγρική Έγκερ.

Η νεανική ομάδα του Χάρη Παυλίδη δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στις Μαγυάρες, που είχαν τον πρώτο λόγο, αν και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης λίγο έλειψε να κάνουν την ολική ανατροπή. Η Έγκερ είχε τον τίτλο του φαβορί και τον επιβεβαίωσε στο «Παπαστράτειο» στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση.

Έχοντας τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα, η ουγγρική ομάδα έφτασε να προηγείται με 5-2 στο ημίχρονο και 7-4 στην 3η περίοδο, έχοντας βάλει τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα που θα την οδηγούσε πιο εύκολα στην τελική τετράδα. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε αισθητά στα τελευταία λεπτά, μείωσε σε 7-6 με τέρματα των Αβραμίδου και Ελευθερία Πλευρίτου και σε 8-7 με την Μαργαρίτα Πλευρίτου, δεν ήταν όμως αρκετό για να πάρει έστω την ισοπαλία.

Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 23 Μαρτίου, με την Έγκερ πλέον να έχει τον πρώτο λόγο και λόγω έδρας, αλλά και αποτελέσματος.

«Θα προκριθούμε αν παίξουμε όπως πρέπει»

Αισιόδοξος παρά την ήττα εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, ο οποίος τόνισε: «Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι ήμασταν τραγικοί στην παίκτρια παραπάνω. Νομίζω πως δε φτάνει μόνο το πάθος και η ψυχή για να νικήσεις, αλλά πρέπει να δώσεις το 100% και με σκληρή προπόνηση να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εμείς σήμερα ήμασταν κακοί απέναντι σε μία μέτρια Έγκερ. Θεωρώ πάντως πως θα νικήσουμε στην Ουγγαρία αν το πιστέψουμε και παίξουμε όπως πρέπει. Πρέπει όλοι να καταλάβουν από κει και πέρα, πως δεν έχουμε γίνει ομαδάρα ξαφνικά φέτος, και θέλει υπομονή για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τέλος, για τη διαιτησία, ήταν μεν κακή, αλλά δε μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτή, καθώς δεν παίξαμε όπως έπρεπε και δίκαια χάσαμε».

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-4, 2-2, 3-1.
Ολυμπιακός: Μανωλιουδάκη 2, Τετζαλίδου 1, Μαυρέλου 1, Αβραμίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1
Εγκερ: Κέζτελι 4, Τζίγκανι 2, Ανταλ 1, Σόμγκεϊ 1

 

Τελευταία Νέα