Παίξε πόκερ για εκατομμύρια με bonus $600

Pokerlobby.gr Team
Παίξε πόκερ για εκατομμύρια με bonus $600

bet365

Το PokerStars είναι το μεγαλύτερο online poker room στον κόσμο και οι πιο επιτυχημένοι Έλληνες παίκτες έχουν κερδίσει εκατομμύρια παίζοντας στα τραπέζια του.


Αν θέλεις να ξεκινήσεις να παίζεις και εσύ, τότε το PokerStars είναι το μέρος που θα επιλέξεις και σήμερα μπορείς να κερδίσεις και ένα bonus $600. Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση με πραγματικά χρήματα χρησιμοποιώντας τον κωδικό μπόνους ‘STARS600’ και το PokerStars θα σου δώσει 100% μπόνους έως και $600. Για να διεκδικήσεις την πλήρη αξία του μπόνους, μπορείς να κάνεις έως και τρεις ανάλογες καταθέσεις εντός 60 ημερών.

Ας δούμε την ανακοίνωση του PokerStars για το πως λειτουργεί το bonus πρώτης κατάθεσης:

Μόλις πραγματοποιήσεις την κατάθεσή σου, πρέπει να μαζέψεις πόντους VPP παίζοντας παιχνίδια πραγματικών χρημάτων στο PokerStars. Στα περισσότερα παιχνίδια, θα κερδίζεις 5,5 πόντους VPP για κάθε $1 που πληρώνεις για τα ποσά συμμετοχής σε τουρνουά ή το αντίστοιχο rake σε παρτίδες ring/cash games (τραπέζια μετρητών).

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο PokerStars άνοιξε έναν τώρα.


Κάθε φορά που φτάνεις τους 200 πόντους VPP, θα πιστώνουμε το λογαριασμό σου στο PokerStars με $10 σε μετρητά, θα σου επιστρέφουμε δηλαδή περίπου το 27% για κάθε δολάριο που ξοδεύεις. Θα έχεις στη διάθεσή σου τέσσερεις μήνες μετά από κάθε κατάθεση που σου δίνει το δικαίωμα συμμετοχής, να συγκεντρώσεις όλους τους πόντους VPP που χρειάζονται ώστε να εισπράξεις το μπόνους.

 

Τελευταία Νέα