Πάνω από $1 εκατομμύριο μοιράζει σήμερα το TCOOP του PokerStars

Pokerlobby.gr Team
Πάνω από $1 εκατομμύριο μοιράζει σήμερα το TCOOP του PokerStars

bet365

Το PokerStars αποτελεί το μεγαλύτερο poker site του κόσμου με πάνω από 70 εκατομμύρια πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί μία σειρά τουρνουά που δίνει την ευκαιρία στους νικητές του να κερδίσουν τεράστια χρηματικά έπαθλα σε ελάχιστο χρόνο.

Ο λόγος για το TCOOP, μία turbo σειρά τουρνουά που προσφέρει συνολικά $15 εκατομμύρια. Τα συνολικά 50 τουρνουά ολοκληρώνονται στις 2 Φεβρουαρίου, ωστόσο σήμερα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε πάνω από $1 εκατομμύριο μέσα από 3 τουρνουά.

Event #32: No Limit Hold’em, 3-x Turbo, $300.000 εγγυημένα

Σήμερα μπορείτε να παίξετε σε ένα τουρνουά με χαμηλό κόστος συμμετοχής και εγγυημένο έπαθλο $300.000. Για να λάβετε μέρος θα πληρώσετε μόλις $7.5 και αν χάσετε μπορείτε να κάνετε επαναγορά (Rebuy) για τα 90 πρώτα λεπτά του τουρνουά. Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 19.00 ώρα Ελλάδος.

Άνοιξε έναν λογαριασμό στο PokerStars σήμερα

Event #33: Limit Razz, $50.000 εγγυημένα

Το επόμενο τουρνουά θα ξεκινήσει στις 21.00 και έχει κόστος συμμετοχής $82. To event θα πραγματοποιηθεί στην δημοφιλή παραλλαγή Razz.

Event #34: No Limit Hold’em, Re-Entry, $600.000 εγγυημένα

Το μεγάλο τουρνουά της ημέρας θα ξεκινήσει στις 23.00 ώρα Ελλάδος και είναι ένα Re-Entry τουρνουά, κάτι που σημαίνει ότι αν χάσετε όλες τις μάρκες σας μπορείτε να κάνετε επαναγορά. Το event εγγυάται $600.000 αλλά στο PokerStars τα έπαθλα που μοιράζονται φτάνουν πολλές φορές και το διπλάσιο του εγγυημένου.

Για όλα τα τουρνουά της σειράς μπορείτε να βρείτε προκριματικά και να κερδίσετε την συμμετοχή σας με ελάχιστο δολάρια. Για να βρείτε τα τουρνουά του TCOOP ανοίξτε έναν λογαριασμό στο PokerStars, αν δεν έχετε ήδη, και στο πρόγραμμα (client) πατήστε “Online Events” και “TCOOP”. Στη συνέχεια στο Main Event θα βρείτε όλο το πρόγραμμα με τα 50 τουρνουά της σειράς ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες “satellites” είναι τα προκριματικά. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και παίξτε, το εκατομμύριο σας περιμένει σήμερα.


 

Τελευταία Νέα