Σήμερα το Sunday Million του PokerStars μοιράζει $1 εκατομμύριο

Pokerlobby.gr Team
Σήμερα το Sunday Million του PokerStars μοιράζει $1 εκατομμύριο

bet365

Κάθε Κυριακή στο online πόκερ διεξάγονται τα μεγαλύτερα τουρνουά σε όλες τις εταιρείες, όταν όμως μιλάμε για τουρνουά στο μεγαλύτερο poker site, το PokerStars, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν.

Εκατομμύρια δολάρια σας περιμένουν σήμερα στα τουρνουά που διοργανώνει το PokerStars και η δράση ξεκινάει από νωρίς ωστόσο, αυτά τα τουρνουά όμως που συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα είναι τα Sunday Warm up και Sunday Million.

Sunday Warm up: Έναρξη 18.00 ώρα Ελλάδος, εγγυημένο έπαθλο $500.000

Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει κόστος συμμετοχής τα $215, ωστόσο μπορείτε να προκριθείτε με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να αξιοποιήσετε εισιτήρια αντίστοιχης αξίας που έχετε κερδίσει από άλλα προκριματικά.

Με λίγα λόγια το PokerStars σου δίνει τη δυνατότητα να λάβεις μέρος με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους, βρες αυτόν που σου ταιριάζει και απλά διεκδίκησε μία θέση στο όνειρο και τα $500.000 που εγγυάται το συγκεκριμένο τουρνουά.

Sunday Million: Έναρξη 21.30, εγγυημένο έπαθλο $1.000.000

Το μεγαλύτερο τουρνουά της εβδομάδας έχει και αυτό κόστος τα $215, ωστόσο ισχύει η ίδια διαδικασία με το Sunday Warm up. Μπορείτε να κερδίσετε την είσοδο σας από μόλις $1 μέσα από εκατοντάδες προκριματικά που διεξάγονται.

Αρκετοί είναι οι Έλληνες που έχουν διακριθεί μέσα από το συγκεκριμένο τουρνουά και έχουν κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Ίσως αυτή την Κυριακή είναι σειρά σου.

Άνοιξε έναν λογαριασμό στο PokerStars και παίξε για $1 εκατομμύριο.

Για να βρείτε εύκολα τα τουρνουά και τα προκριματικά τους επιλέξτε στην πλατφόρμα του PokerStars τα “Tournaments” και στη συνέχεια στο search γράψτε Sunday Million ή Sunday Warm up για να φορτώσει η λίστα. Στο κάτω μέρος της σελίδας που θα φορτώσει θα βρείτε τα τουρνουά, όλα τα υπόλοιπα είναι προκριματικά.


 

Τελευταία Νέα