Σήμερα το Sunday Million των $5 εκατομμυρίων στο PokerStars | Δωρεάν πρόκριση

Pokerlobby.gr Team
Σήμερα το Sunday Million των $5 εκατομμυρίων στο PokerStars | Δωρεάν πρόκριση

bet365

Το PokerStars στα πλαίσια των μεγάλων προσφορών που ανακοίνωσε για φέτος τα Χριστούγεννα και μοιράζει τεράστια ποσά βρίσκεται και ένα ξεχωριστό τουρνουά που εγγυάται $5 εκατομμύρια.

Το Sunday Million είναι ίσως το ιστορικότερο online τουρνουά και εγγυάται κάθε εβδομάδα τουλάχιστον $1 εκατομμύριο στους νικητές του. Αυτό το νουμερο το ξεπερνάει κατά πολύ και οι συμμετέχοντες, ανάμεσα τους και πολλοί Έλληνες, κερδίζουν πάνω από $200.000 όταν κατακτούν την κορυφή.

Στα πλαίσια των εορταστικών προσφορών, το PokerStars ανακοινώνει ένα ξεχωριστό Sunday Million, το οποίο θα διεξαχθεί στις 28 Δεκεμβρίου. Το συγκεκριμένο τουρνουά θα ξεκινήσει στις 21.30 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να λάβετε μέρος με $215. Επειδή για τους περισσότερους παίκτες τα $215 είναι ένα μεγάλο ποσό σε σχέση με το διαθέσιμο κεφάλαιο τους, το PokerStars δίνει τη δυνατότητα σε όλους εσάς να προκριθείτε με μόλις $1.

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες και μάλιστα οι περισσότεροι από τους Έλληνες που έχουν κερδίσει δεκάδες χιλιάδες δολάρια στο Sunday Million, έχουν προκριθεί μέσα από satellites. Στο PokerLobby προσφέρουμε ακόμα και δωρεάν είσοδο στο τουρνουά.

Είναι ένα εκπληκτικό τουρνουά που εγγυάται $5 εκατομμύρια ενώ ο μεγάλος νικητής θα παραλάβει το λιγότερο $500.000. Μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι σας από τον υπολογιστή ή την φορητή σας συσκευή μέσα από το PokerStars Mobile.

Άνοιξε εδώ έναν λογαριασμό στο PokerStars δωρεάν.


Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακόμα μεγαλύτερες προσφορές έρχονται από το PokerStars αποκλειστικά για τους Έλληνες παίκτες.

Το τουρνουά μπορείτε να το βρείτε πολύ εύκολα μέσα από την πλατφόρμα του PokerStars αρκεί να κάνετε κλικ στην κατηγορία “Events” , “December Festival” και στη συνέχεια “$5 Sunday Million”. Στο τέλος με κόκκινα γράμμα θα βρείτε το τουρνουά ενώ τα υπόλοιπα στη λίστα είναι satellite προκριματικά του $1.



Το PokerStars σου δίνει την ευκαιρία φέτος τα Χριστούγεννα να αλλάξεις τη ζωή σου κερδίζοντας $500.000 με μόλις $1.

 

Τελευταία Νέα