Δύο τελευταίες ημέρες | Κέρδισε δωρεάν $50 με Α-Α στο PokerStars

Pokerlobby.gr Team
Δύο τελευταίες ημέρες | Κέρδισε δωρεάν $50 με Α-Α στο PokerStars

bet365

Το PokerStars έχει ανακοινώσει μία σειρά προσφορών για τους φίλους του πόκερ και χωρίς υπερβολή τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν μέχρι και $1 εκατομμύριο μέσα σε μερικά λεπτά.

Στην αρχή του μήνα ανακοίνωσαμε τις προσφορές των Spin & Go, Milestone hands και Knockout Week που μοιράζουν πολλά πολλά εκατομμύρια.

Το PokerStars όμως, το μεγαλύτερο poker room στον κόσμο, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μέχρι και $50 σε μετρητά μέσα από τα Zoom τραπέζια.



Απαραίτητα προυπόθεση είναι να κερδίσετε ένα hand κρατώντας δύο κόκκινους άσους, τον άσο κούπα και τον άσο καρό. Αν το κάνετε αυτό και ανεβάσετε την παρτίδα στο BOOM! Hand Replayer τότε μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και $50.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να παίξετε στα cash games του Zoom χωρίς να υπάρχει περιορισμός στα stakes. Αν παίξετε με τους δύο κόκκινους άσους και κερδίσετε την παρτίδα στο flop, τότε μπορείτε να παραλάβετε και από ένα έπαθλο. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε 50 big blinds στα stakes που παίξατε την συγκεκριμένη παρτίδα.

Μπορείτε να κερδίζετε καθημερινά μέχρι και $50 όλες τις ημέρες μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου. Είναι απαραίτητο όμως να κερδίσετε την παρτίδα στο flop ή σε επόμενα streets, να ανεβάσετε την παρτίδα στο Boom και να κρατάτε δύο κόκκινους άσους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta γιατί περισότερες προσφορές ακολουθούν από το PokerStars.

 

Τελευταία Νέα