Την Κυριακή ξεκινάει το FTOPS στο Full Tilt με $4 εκατομμύρια εγγυημένα

Pokerlobby.gr Team
Την Κυριακή ξεκινάει το FTOPS στο Full Tilt με $4 εκατομμύρια εγγυημένα

bet365

Αν θέλεις να παίξεις σε μεγάλες online διοργανώσεις πόκερ, τότε το Full Tilt σε περιμένει να αποδείξεις τις ικανότητες σου σε ένα αξιόπιστο περιβάλλον με εξαιρετικό software.

Το Full Tilt Online Poker Series (FTOPS) μετράει συνολικά 26 επιτυχημένες διοργανώσεις και σε λίγες ημέρες ξεκινάει η 27η. To FTOP XXVII θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Νοεμβρίου μέχρι 14 Δεκεμβρίου και σε περιμένει να διεκδικήσεις ένα μερίδιο από τα $4 εκατομμύρια που εγγυάται στα τουρνουά του.

Φυσικά μπορείτε να βρείτε προκριματικά για τα τουρνουά που σας ενδιαφέρουν και έτσι να πληρώσετε ένα μικρότερο χρηματικό ποσό, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά χρήματα.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στο Full Tilt και πάρε bonus $600.

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο events, το πρώτο θα ξεκινήσει στις 20.30 ώρα Ελλάδος και θα έχει κόστος συμμετοχής $215. Το τουρνουά είναι Re-Entry και δίνει τη δυνατότητα μέχρι τρεις φορές για επαναγορά μαρκών σε περίπτωση που οι παίκτες χάσουν όλο τους το stack. Το εγγυημένο έπαθλο φτάνει τα $300.000 ενώ το late registration θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και το 15ο level. Μπορείς να προκριθείς στο τουρνουά αυτό ακόμα και με $2 μέσα από τα διαθέσιμα satellites.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η Day 1a, του event #2. Το τουρνουά έχει κόστος συμμετοχής τα $109 είναι deepstack αλλά και turbo και προσφέρει εγγυημένο έπαθλο $300.000. To συγκεκριμένο τουρνουά είναι διήμερο και έτσι μετά το πέρας του 18ου level οι εναπομείναντες παίκτες θα συνεχίσουν στην Day 2 στις 14 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να το βρείτε ανοίγοντας την πλατφόρμα του Full Tilt και στη συνέχεια επιλέξτε τα ακόλουθα:



Τα προκριματικά μπορείτε να τα βρείτε στην ίδια σελίδα αλλά και όταν επιλέξετε ένα τουρνουά στο παράθυρο που θα ανοίξει θα βρείτε μία λίστα με διαθέσιμα satellite για το επιλεγμένο τουρνουά.



Μην ξεχνάτε πως το Full Tilt έχει επίσης και παιχνίδια καζίνο, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε παράλληλα με τα τραπέζια του πόκερ.


 

Τελευταία Νέα