WCOOP Day 17: Τουλάχιστον $1.3 εκατομμύρια περιμένουν τους νικητές των τουρνουά

Pokerlobby.gr Team
WCOOP Day 17: Τουλάχιστον $1.3 εκατομμύρια περιμένουν τους νικητές των τουρνουά

bet365

Το PokerStars και το παγκόσμιο πρωτάθλημα του online poker (WCOOP) σήμερα σε περιμένουν με τρία μοναδικά event, τα οποία θα μοιράσουν πάνω από $1.3 εκατομμύρια.

Η δράση θα ξεκινήσει στις 18.00 ώρα Ελλάδος με ένα mixed τουρνουά, το οποίο συνδυάζει τις δύο δημοφιλέστερες παραλλαγές του πόκερ. Οι Έλληνες παίκτες κατάφεραν να διαπρέψουν τις δύο προηγούμενες ημέρες στα τραπέζια και κέρδισαν δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Ας δούμε όμως αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Event #49: $320 Mixed NL Hold’em/ Pot Limit Omaha

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το συγκεκριμένο τουρνουά θα ξεκινήσει στις 18.00 και το PokerStars έχει εγγυηθεί $200.000 ενώ το κόστος συμμετοχής βρίσκεται στα $320.

Event #50: $530 Razz

Το 50ο event του WCOOP θα διεξαχθεί στην παραλλαγή του Razz και θα έχει buy in τα $530. Το τουρνοά θα ξεκινήσει στις 21.00 και το PokerStars εγγυάται ότι θα μοιράσει το λιγότερο $100.000.

Μόνο στο PokerStars θα βρεις τα μεγαλύτερα τουρνουά και bonus, παίξε σήμερα


Event #51: Super Tuesday Special Edition, $1.050

Το μεγάλο event της ημέρας δεν είναι άλλο από την σπέσιαλ έκδοση του εβδομαδιαίου τουρνουά Super Tuesday, το οποίο έχει buy in $1.050. Αυτή τη φορά όμως θα διεξαχθεί στα πλαίσια του WCOOP και το PokerStars εγγυάται ότι θα μοιάσει $1 εκατομμύριο. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 12.00 τα μεσάνυχτα και μπορείτε να κάνετε late registration μέχρι και 4 ώρες μετά από την προγραμματισμένη ώρα.

Το μεγαλύτερο poker room σε περιμένει με ένα bonus $600


Μπορείτε με ελάχιστα χρήματα να προκριθείτε στα τουρνουά του WCOOP, αρκεί να λάβετε μέρος στα satellites (προκριματικά) που τρέχουν όλο το εικοσιτετράωρο στην πλατφόρμα του PokerStars. Αν πραγματοποιήσεις εγγραφή μέσα από το Gazzetta μπορείς να πάρεις bonus εγγραφής μέχρι $600 και να ξεκινήσεις με το “δεξί” στον δρόμο για τα εκατομμύρια. Το πρόγραμμα του WCOOP μπορείτε να το βρείτε στην πλατφόρμα του PokerStars και στη συνέχεια στις κατηγορίες Events -> WCOOP -> Main Events, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που ακολουθεί:



Επίσης μπορείτε να βρείτε προκριματικά για τα events που σας ενδιαφέρουν χρησιμοποιώντας πόντους που έχετε συλλέξει παίζοντας (FPP’s - Πόντοι Συχνού Παίκτη) καθώς και μετρητά. Τα προκριματικά βρίσκονται στις κατηγορίες FPP Satellites, Cash Satellite, Sit & Go Satellites και Steps.

 

Τελευταία Νέα