WCOOP Day 15: Πάνω από $2.8 εκατομμύρια θα μοιράσει σήμερα το PokerStars

Pokerlobby.gr Team
WCOOP Day 15: Πάνω από $2.8 εκατομμύρια θα μοιράσει σήμερα το PokerStars

bet365

Σήμερα Κυριακή και από το πρόγραμμα του παγκόσμιου πρωταθλήματος για πόκερ δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα μεγάλα events. Συνολικά $2.8 εκατομμύρια εγγυάται ότι θα μοιράσει το PokerStars σήμερα.

Την Κυριακή πραγματοποιούνται τα μεγαλύτερα τουρνουά στο online πόκερ, τα οποία μπορείτε να βρείτε μόνο στα τραπέζια του PokerStars. Αν θέλεις και εσύ να λάβεις μέρος, τότε σήμερα τα τρία μεγάλα τουρνουά θα μοιράσουν εκατομμύρια δολάρια.

Event #44: Sunday Warm Up Special Edition - $215

Με κόστος συμμετοχής τα $215 και ένα εγγυημένο prizepool $1 εκατομμυρίου, η special έκδοση του δημοφιλούς Sunday Warm up σε περιμένει. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 18.00 ώρα Ελλάδος και φυσικά μπορείτε να προκριθείτε για το event με προκριματικά που κοστίζουν μερικά δολάρια.

Όλα τα αστέρια παίζουν στο PokerStars | Ξεκίνησε με ένα bonus $600

Event #45: $10.300 High Roller Heads up

Αν είσαι high roller και σου αρέσουν οι heads up αναμετρήσεις, το συγκεκριμένο τουρνουά ξεκινάει στις 19.30 και σε περιμένει να αποδείξεις τις ικανότητες σου. Το PokerStars έχει εγγυηθεί $300.000 και αναμένεται να συγκεντρώσει τους καλύτερους heads up παίκτες στον κόσμο.

Event #46: $2.100 NL Hold’em

Ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά, για το οποίο το PokerStars εγγυάται $1.5 εκατομμύριο. Το κόστος συμμετοχής του βρίσκεται στα $2.100 και φυσικά αναμένεται να ξεπεραστεί, όπως συμβαίνει και στα περισσότερα τουρνουά του WCOOP. Περιμένουμε και αρκετούς Έλληνες να λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο event.

Μπορείτε με ελάχιστα χρήματα να προκριθείτε στα τουρνουά του WCOOP, αρκεί να λάβετε μέρος στα satellites (προκριματικά) που τρέχουν όλο το εικοσιτετράωρο στην πλατφόρμα του PokerStars. Αν πραγματοποιήσεις εγγραφή μέσα από το Gazzetta μπορείς να πάρεις bonus εγγραφής μέχρι $600 και να ξεκινήσεις με το “δεξί” στον δρόμο για τα εκατομμύρια. Το πρόγραμμα του WCOOP μπορείτε να το βρείτε στην πλατφόρμα του PokerStars και στη συνέχεια στις κατηγορίες Events -> WCOOP -> Main Events, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που ακολουθεί:

Επίσης μπορείτε να βρείτε προκριματικά για τα events που σας ενδιαφέρουν χρησιμοποιώντας πόντους που έχετε συλλέξει παίζοντας (FPP’s - Πόντοι Συχνού Παίκτη) καθώς και μετρητά. Τα προκριματικά βρίσκονται στις κατηγορίες FPP Satellites, Cash Satellite, Sit & Go Satellites και Steps.

 

Τελευταία Νέα