WCOOP Day 10: Πάνω από $1 εκατομμύριο μοιράζει σήμερα το PokerStars

Pokerlobby.gr Team
WCOOP Day 10: Πάνω από $1 εκατομμύριο μοιράζει σήμερα το PokerStars

bet365

Οι ελληνικές επιτυχίες συνεχίζονται στα τραπέζια του PokerStars για τους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι φαίνονται ότι έχουν βρει τον τρόπο να κερδίζουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα στο WCOOP.

Ο Δημήτρης Μίτζας είναι ένας από τους παίκτες που απέσπασαν δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Μέσα από την συμμετοχή του στο WCOOP event #24 και με την 7η θέση του εξασφάλισε πάνω από $50.000. Διαβάστε το ρεπορτάζ του PokerLobby εδώ.

Σήμερα το PokerStars σας περιμένει και μοιράζει πάνω από $1 εκατομμύριο μέσα από τα τρία event του WCOOP.

Μόνο στο PokerStars θα βρεις τα μεγαλύτερα τουρνουά και bonus, παίξε σήμερα


Event #28: $320 Mixed Hold’em

Το πρώτο τουρνουά της ημέρας θα ξεκινήσει στις 18.00 ώρα Ελλάδος και οι παίκτες θα διεκδικήσουν ένα εγγυημένο έπαθλο ύψους $100.000. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε No Limit αλλά και Limit Hold’em με το κόστος για να λάβει κάποιος στο τουρνουά να ανέρχεται στα $320.

Event #29: $320 FL Badugi

Στην παραλλαγή Badugi θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες του event #29, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21.00 το βράδυ. Το PokerStars έχει εγγυηθεί $50.000.

Event #30: Super Tuesday Special Edition $1.050

Το μεγάλο event της ημέρας θα ξεκινήσει στις 12.00 τα μεσάνυχτα και οι παίκτες θα χρειαστεί να πληρώσουν $1.050 για να λάβουν μέρος στο ξεχωριστό αυτό τουρνουά, για το οποίο το PokerStars εγγυάται $1 εκατομμύριο.

Το πόκερ πιο γρήγορο από ποτέ με το Zoom του PokerStars


Μπορείτε και εσείς να γράψετε ιστορία στα online τραπέζια του πόκερ έχοντας πληρώσει για την συμμετοχή σας ελάχιστα χρήματα. Μπορείτε να προκριθείτε για όλα τα event του WCOOP με προκριματικά με ελάχιστο κόστος συμμετοχής.

Το πρόγραμμα του WCOOP μπορείτε να το βρείτε στην πλατφόρμα του PokerStars και στη συνέχεια στις κατηγορίες Events -> WCOOP -> Main Events, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που ακολουθεί. Τα προκριματικά βρίσκονται στις κατηγορίες FPP Satellites, Cash Satellite, Sit & Go Satellites και Steps.

 

Τελευταία Νέα