Holly Rollers: Όταν οι Χριστιανοί κλέβουν στο blackjack

Pokerlobby.gr Team
Holly Rollers: Όταν οι Χριστιανοί κλέβουν στο blackjack

bet365

Θυμάστε την ομάδα των φοιτητών του MIT που μετρούσε φύλλα για να εξασφαλίσει τη νίκη στα τραπέζια του blackjack; Ένα ντοκιμαντέρ με το όνομα «Holly Rollers» μιλάει για μια παρόμοια ομάδα, μόνο που αποτελείται από Χριστιανούς, που εξαπατούν τα καζίνο, στο όνομα του Χριστού!

Τόσο η Ορθόδοξη, όσο και η Καθολική πίστη είναι λίγο-πολύ σαφείς στη σχέση τους με τα τυχερά παιχνίδια. Ας πούμε ότι …δεν τα συμπαθούν ιδιαίτερα.

Γι αυτό και προκαλεί τόσο μεγάλη έκπληξη να ακούει κανείς γι αυτή την ομάδα νεαρών που όχι μόνο τζογάρουν στο όνομα του Κυρίου, όχι μόνο ξέρουν πολύ καλά πως παίζεται το blackjack και άλλα παιχνίδια αλλά επιπλέον «κλέβουν» στα τραπέζια.

Όταν μάλιστα έχει γυριστεί και ολόκληρη ταινία (βραβευμένη σε έξι φεστιβάλ) για την ιστορία τους, η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα!

Ο λόγος για το «Holly Rollers: The true story of card counting Christians», ένα ντοκιμαντέρ με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών αυτής της ιστορίας που εξαπάτησαν στα παιχνίδια Blackjack, των οικογενειών τους και με την γνώμη της …αντίθετης πλευράς.

Μια ματιά στο trailer, θα σας πείσει!

PokerLobby.gr

 

Τελευταία Νέα