«Θα μείνει και του χρόνου ο Μιραλάς»

«Θα μείνει και του χρόνου ο Μιραλάς»

Gazzetta team
«Θα μείνει και του χρόνου ο Μιραλάς»

bet365

Την βεβαιότητά του ότι ο Κέβιν Μιραλάς θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης τονίζοντας ότι ο Βέλγος είναι ικανοποιημένος στην Ελλάδα.

«Εγώ μιλάω μαζί του. Και ένα πράγμα μου λέει. Ότι περνάει τέλεια στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Όλοι τον αγαπάμε κι αυτός αγαπάει εμάς», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Γαύρος» και συνέχισε: «Εάν κάποια στιγμή στο μέλλον έρθει κάποια πρόταση και ο ίδιος θελήσει να φύγει και συμφέρει και τον σύλλογο, θα τη συζητήσουμε. Αλλά εγώ νομίζω ότι θα μείνει και του χρόνου. Μετά βλέπουμε».

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εμείς πρέπει και θα επενδύσουμε σε αυτή την ομάδα. Σε αυτό τον προπονητή και σε αυτούς τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει πολλά πράγματα. Με 2-3 προσθήκες στις μεταγραφές και τους Μήτρογλου, Σουμπίνιο, Τάτο που κάνουν φοβερό πρωτάθλημα, του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και στην Ευρώπη. Εγώ το πιστεύω απολύτως αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα