Σύνθημα... φιέστας από Αμπντούν! (vid)

Σύνθημα... φιέστας από Αμπντούν! (vid)

Gazzetta team
Σύνθημα... φιέστας από Αμπντούν! (vid)

bet365

Το σύνθημα της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης έδωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν από το Red Store στο οποίο βρέθηκε, τονίζοντας ότι αν συνδυαστεί με ήττα του Παναθηναϊκού θα δώσει στον Ολυμπιακό τον τίτλο.

Ο Αλγερινός άσος αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να τον αποθεώσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Για το γκολ που πέτυχε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Αμπντούν δήλωσε: «Ήταν ένα σημαντικό γκολ, αλλά εξίσου σημαντικό πιστεύω πως ήταν κι αυτό που πέτυχα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς. Είναι μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου».

Για το γεγονός ότι έχει καταφέρει να πείσει και τον πλέον δύσπιστο φίλο του Ολυμπιακού για την αξία του, μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στην καριέρα του στην ομάδα πρόσθεσε. «Είχα πάντα εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου και πίστευα πως κάποια στιγμή μέσα από τη σκληρή δουλειά θα δείξω την αξία μου», τόνισε.

Τέλος για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης ανέφερε: «Είμαι ανυπόμονος να κερδίσουμε τον Αστέρα για να κατακτήσουμε τον τίτλο και να το γλεντήσουμε όλοι μαζί. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο. Αν κερδίσουμε και χάσει ο Παναθηναϊκός βαθμούς, θα κατακτήσουμε τον τίτλο και θα έχουμε την ευκαιρία να το γλεντήσουμε».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα