Αγωνία ως το τέλος για Βαλβέρδε

Αγωνία ως το τέλος για Βαλβέρδε

Δημήτρης Τομαράς
Αγωνία ως το τέλος για Βαλβέρδε

bet365

Το ζήτημα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού θα τεθεί επί τάπητος μετά το τέλος της χρονιάς σε συνάντηση που θα γίνει με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι σχολίαζαν άνθρωποι της ομάδας για το θέμα.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τον επίσημο Ολυμπιακό οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης μόλις ολοκληρωθεί η χρονιά θα έχουν μία συνάντηση εφ' όλης της ύλης. Εκεί θα κριθεί το κατά πόσον θα πορευθούν μαζί και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ή όχι.

Σε απόδοση 1.22 βρίσκουμε στην betoto τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης

Είναι άλλωστε κάτι που έχει διαρρεύσει και παλαιότερα από τους Πειραιώτες. Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων από μέρους του θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τον Ισπανό τεχνικό στο λιμάνι, πλην όμως θέλει να έχει τελειώσει η χρονιά για να μπορεί να γίνει μία κουβέντα σε σωστή βάση.

Πάντως άνθρωποι της ομάδας σχολίαζαν μεταξύ τους ότι «δεν έχει καμία λογική να μπαίνουμε σε διαδικασία εύρεσης πιθανοτήτων. Δεν έχει νόημα να βλέπουμε τις πιθανότητες. Ο πρόεδρος της ομάδας και ο προπονητής μας μόλις τελειώσει η χρονιά θα καθίσουν να τα πουν». Εκτός των άλλων τόνιζαν πως δεν θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ και το πως τα εισέπραξε ο Τσινγκούρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα