Μεγάλη ικανοποίηση στον Πανιώνιο

Δημήτρης Τομαράς
Μεγάλη ικανοποίηση στον Πανιώνιο

bet365

Η νίκη του Πανιωνίου στην αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα, όπως είναι φυσικό διαμόρφωσε πολύ καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης με τα χαμόγελα να είναι διάπλατα.
Η νίκη έφερε χαμόγελα
Η εβδομάδα για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, ξεκίνησε με προπόνηση που έγινε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα το απόγευμα της Δευτέρας στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί. Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του, υποδέχτηκαν τους παίκτες στο Απήλιον μία ημέρα μετά την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, η οποία και πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό των κυανέρυθρων.
Η νίκη επί των μαυραετών χαροποίησε σε μεγάλο βαθμό όλη την ομάδα. Την ίδια στιγμή όμως στον σύλλογο ξεκαθάριζαν πως τα πάντα θα κριθούν τελικά στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η ικανοποίηση όμως για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με την Δόξα ήταν μεγάλη στις τάξεις του τεχνικού επιτελείου, καθώς η ομάδα έδειξε σοβαρότητα, απόρροια της δουλειάς που έγινε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και του τρόπου με τον οποίο αντιμετώπισε το παιχνίδι. Δύο επιπλέον στοιχεία που ικανοποίησαν την τεχνική ηγεσία, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας ήταν επίσης, τόσο το γεγονός ότι ο Πανιώνιος είχε διαστήματα που απέδωσε καλό ποδόσφαιρο με αυτοματισμούς στον επιθετικό τομέα, αλλά και στην αμυντική λειτουργία.
Επίσης ικανοποίηση υπάρχει πλέον και για τον βαθμό προσαρμογής των νέων παικτών στην ομάδα, όπως για παράδειγμα των Ντιμπαλά, Αντούνες, Αμπντουλάγεφ, Μενδρινού και Μιχαηλίδη που έδειξαν πως έχουν πλέον ενσωματωθεί πλήρως στο πνεύμα και τις απαιτήσεις του συλλόγου.
Εκτός με Άρη λόγω τιμωρίας οι Σάμαρης και Σκέμπρι
Την Τρίτη θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη. Ενα παιχνίδι για το οποίο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σάμαρης, Σκέμπρι. Ο πρώτος θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο δεύτερος την δεύτερη από τις τρεις συνολικά που του επιβλήθηκαν ως τιμωρία για την αποβολή του στο ματς με τον ΟΦΗ.
Δεν προπονήθηκε ο Μιλοβάνοβιτς
Στο πρόγραμμα της Δευτέρας δεν πήρε μέρος ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα γρίπης και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή. Ο Σέρβος μέσος θα εξεταστεί την Τρίτη από τον γιατρό της ομάδας. Οι προπονήσεις από την Τρίτη και μέχρι την Πέμπτη θα διεξαχθούν στις 11:30 το πρωί στο Κορωπί, ενώ αυτή της Παρασκευής θα είναι μεσημεριανή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα